Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Davidova

Nagie dzieciaczki na plaży

Polecane posty

Gość marcelina :::::
Taa,pewnie to szkło po flaszce to Dawidow ze swoja dziewczyną zostawili. A teraz czepiaja sie dzieci.

Gość Osa, w Hiszpanii
nikt nie da mandatu za topless, to jest normalny styl plażowy na południu :)

osa a co nie wolno :D:D

Gość Osa, w Hiszpanii
Aha, nie skapowałyśmy żartu, okay :D

Gość mysza-mysza123
nie chodzi mi o zakopanie tylko o usunięcie tego z plazy!! tak samo jak po psach tez się sprzata prawda? jak piesek zrobi kupkę to wlasciciel idzie i zakopuje? do autorki-napisalas w temacie "Nagie dzieciaczki na plaży" wiec zazwyczaj to kojarzy mi się z morzem,neiwiem jak jest nad jeziorem bo akurat jestem dziewczyną znad morza:)

marcelina:::: a ty diable się nie podszywaj :P A miałam taki ładny pomarańczowy nick😭

mysza ,żeby sprzątał po swoim psie ,to by było gicior.

Gość mysza-mysza123
"hahahnie posrajcie sie same na punkcie swoich dzieciaczków " co masz na mysli?

mysza-mysza123 nie pluj juz jadem...to ze nie mam dzieci nei oznacza ze zachowywałabym sie tak jak inne mamy. Prowadze higieniczne życie i wiem co pływa w jeziorze wiec nie wpuszczałabym tam swojego dzieciaczka 3 letniego by sie czymś zaraziło...

Gość mysza-mysza123
widze ze rzeczowych argumentów zabrakło to trzeba się ratować podszywaniem:)

Gość mysza-mysza123
Dziewczyna_Davidova ale w którym momencie ja pluję jadem? to raczej ty np. w słowach "nie posrajcie się"

W jeziorze gówna ? toż to szok. A słyszałaś o bumburgerach,to dopiero jest gówno

Gość jestem naturystką
Ale czasami to mnie razi (wiem, wiem, hipokryzja) ;) Po prostu dzieciaki nie są jeszcze świadome swoich miejsc intymnych, tarzają tyłki i genitalia w piachu, co szkodzi ich higienie, przyjmują "rozwarte" pozy, które nie zawsze chce się oglądać tuż koło swojej głowy ;) Poza tym uważam, że należy szanować normy w miejscu, w którym jesteśmy, plaża tekstylna jest tekstylną, ja szanuję to i nie świecę golizną kiedy jestem na zwykłej plazy, więc jest to ogólnie obowiązujące. Nie widzę powodów, by dzieci wyłączać z ogólnych norm. Gdy jesteśmy na plazy naturystycznej - wiadomo, dzieciaki latają nago, tak jak wszyscy.

Gość a ja myślę, że..
Mysza pluje jadem? W którym miejscu? Prowadzi bardzo kulturalną rozmowę, to Ty przed chwilą kazałaś się posrać dzieciaczkami :) Mysza przynajmniej jest już matką i ma jakiekolwiek pojęcie, co się robi z dziećmi, co w jednej chwili potrafi zrobić dziecko, jak się dziecko zachowuje na plaży, Ty za to wiesz tyle co taka goła d.. :)

Gość mysza-mysza123
" Prowadze higieniczne życie i wiem co pływa w jeziorze wiec nie wpuszczałabym tam swojego dzieciaczka 3 letniego by sie czymś zaraziło..." no i ok twoja decyzja i twoje prawo a co to ma wspólnego z gołymi pupkami na plaży?

To co moge isc sobie nago tak oo ulica bo w Hiszpani mozna? czy moze ty nie jestes doinformowana do konca,co mozna a co nie:P Jak chcesz gola siedziec idz na plaze nudystwo,bo wlasnie po to sa. A mandaty istnieja za gole cycki,a przynamiej istanialy 7 lat temu :P

Gość mysza-mysza123
a ja myślę, że..🌻

Akurat w moim regionie jest jezioro nad którym znajduje sie cmentarz. Kilka lat temu woda z jeziora zalała cmentarz lecz ludzie nei zrazaja sie tym i nadal przyjezdza tam wielu turystow. z tego co wiem moi znajomi po kapieli w tamtejszej wodzie wracali z róznymi niespodziankami zdrowotnymi.

Gość Osa, w Hiszpanii
Osa, to spróbuj uzyskać mandat za gołe cycki na plaży w Hiszpanii, chciałabym zobaczyć jak 60% plaży płaci :D

Gość moje dziecko biega sobie
gole po placu zabaw czasami. Bo ma ochote, a ja uwazam, ze tylko dla spietych ludzi, ktorym trzeba wspolczuc jest to problem. Zreszta i tak brak im odwagi by podejsc i powiedziec co mysla. Tylko na forach sie zala zalosne

Gość mysza-mysza123
chodziło o plaże nie ulicę w hiszpanii d=urna kefo :o

Mi tam te dzieci nie przeszkadzaja. Niech lataja z golymi pupami - nie zwracam na nie uwagi i juz. Nie mam swoich dzieci, ale jakby miala to nie pozwolilabym, zeby biegaly nago, bo wiem ze niektorym sprawia to problem a mi korona z glowy nie spadnie jak oszczedze im tych widokow. Wszystko wszystkim ale mam nadzieje ze z tym sprawdzaniem kwasnosci kupek to jakies kiepskie zarty sa :o

Gość mysza-mysza123
"tarzają tyłki i genitalia w piachu" w majteczkach czy w stroju tez tarzają tak samo!! nie ma to znaczenia pod kątem kontaktu z piachem.nie widzialam za to nigdy zeby jakies dziecko staneło przy głowie innej osoby i wyginało się w dziwnych pozach.to już trąci fobią.

Gość mysza-mysza123
" 22:37 [zgłoś do usunięcia]mysza-mysza123 chodziło o plaże nie ulicę w hiszpanii d=urna kefo " to akurat nie mojego autorstwa.

Moje tez biegały gołe po ogrodzie i to był słodki widok.

Gość moje dziecko biega sobie
w czym to mialoby komus przeszkadzac ? jezeli ktos wiecznie narzeka, ze mu slonce przeszkadza, bo musi mrozec oczy, to ono powinno zajsc ? wg mnie to biadolenie wiecznie niezadowolonych ludzi, ktorymi nie trzeba sie zajmowac

Gość jestem naturystką
Bardziej mi jednak przeszkadzają matki "wysadzające" dzieci, gdzie popadnie :O Trzyma dziecko z wypiętym tyłkiem, a ono leje, gdzie popadnie :O Widziałam jak lało na ulicę, widziałam również na plaży. O dziwo nigdy nie widziałam takiego chamstwa w ośrodkach naturystycznych, jakoś "zboczeńcy" umieją uczyć dzieci korzystania z toalet ;)