Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamammamaass

czy dwuletnie dziecko musi miec w zimie spiwor do wozka ???

Polecane posty

Gość mamamammamaass

musi byc spiwor i jaka dlugosc do wozka spacerowki??? czy wystarczy kombinezon i okryc grubym kocem i to okrycie materialowe od wozka??? jest sens kupowac spiwor ?????? prosze doradzcie

Wystarczy koc i kombinezon przecierz 2 latek nie usiedzi grzecznie w śpiworze a napewno nie mój

Gość zwariowana merryj
ja mam śpiwór ale tylko dlatego że był dodawany do sanek :-) W wózku go raczej nie będziemy używać, wystarcxzy kombinezon i ciepły koc

Gość mamamammamaass
aha, no tez tak myslalam ze kombinezon +gruby koc i do tego ta nakladka materialowa na wozek.... hmmmm ale jak kupic to dla takiego duzego dziecka trzeba kupic ten 110cm tak??????

Gość Ja myję synkowi
Moje dziecko urodziło się na zimę więc kupiliśmy śpiwór który u niemowląt pełni role właśnie całego śpiworka a jednoczesnie dla duzych dzieci śpiwora na nogi i tu gdzie mieszkam takie ludzie właśnie mają. Dwulatek (w tym na zimę już niedługo mój syn) może mieć taki śpiwór ocieplany na nogi z tym że tylko wtedy kiedy wiadomo że wypad na miasto nie będzie odrazu przechadzką dziecka a jezeli malec zapragnie wyjść z wózka i pochodzić to mozna kupić taki śpiwór w którym od dołu (od nóg) rozsuwa się z jednej o drugiej strony zamek i nogi (same stopy z butach ) wystają poza śpiwór.

Gość gryczka
Szczerze? Nie wyobrażam sobie, żeby takie dziecko miało w wózku usiedzieć, a co dopiero w śpiworze. Mój syn ma aktualnie 20 miesięcy i od 2-3 prawie w ogóle nie używamy już wózka, chyba że na bardzo dalekie wyprawy.

Ja zdecydowanie wolę śpiwór. My bardzo mało jeździmy wózkiem,bo syn chętnie chodzi,a mi się nie chce wózka nosić po schodach. Ale jak już jedziemy to uważam,że śpiwór jest wygodniejszy-z tym że mój ma wtedy kurtkę,a na nogi tylko rajstopy lub cienkie spodnie. Koc non stop by nam spadał,bo mały jak zobaczy samochód w swoim ulubionym kolorze to cieszy się całym ciałem :)

Gość katia32
Zamiast śpiworka pomyśl o okryciu Cover Over. Jest dużo wygodniejsze, a przy okazji bardzo funkcjonalne. Tutaj https://www.youtube.com/channel/UCtCOGmi62y-z2LhFni0-_jw możesz zobaczyć jak wszechstronnie można wykorzystać Cover Over. Okrycie to pozwala zachować optymalną temperaturę ciała, nawet zimą.