Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elderly woman behind (..)

facet klamczuch przepuszcza wspolna kase

Polecane posty

okej, sprawa wyglada tak : jestem z moim chlopakiem od 3 lat razem. jest on typem malo wylewnego geeka, poturbowany troche przez zycie, za pol roku konczy 26lat. od ponad 2,5 roku mieszkamy razem - mamy wspolny budzet. ja studiuje (mam 23 lata) i pracuje w tym samym czasie. on pracuje. dlugo bylo bylo nam bardzo ciezko, zaczynalismy sami, w obcym miescie. raz pomogla nam finansowo siostra. czesto jest tak ze pracuje bez dnia przerwy chociaz mam anemie. on pracuje 5 dni w tygodniu po 8h. teraz sytuacje finansowa mielibysmy bardzo dobra. splacilam nasz dlug u siostry, zostal tylko moj ze studiow. byloby bosko gdyby nie.. moj facet, ktory mnie oszukuje. jest fanem gry karcianej. kolekcjonuje karty intensywnie od jakiegos okresu czasu. ze stanow kolega sprowadzil mu "specjalne karty", sztuk 4, za ktore zaplacil ponad 500zl. powiedzial ze nie dogadal sie z kolega dlatego zaplacil taka sume. powiedzial, ze to pierwszy raz i ostatni jak kupuje te karty. (to bylo ze 3 miesiace temu) dzis sprzatajac nasze papiery zobaczylam wyciag z karty z ostatnich dwoch miesiecy. tylko z jednego miesiaca, szybko liczac wyszlo, ze wydal na karty ponad 3tys zlotych. podczas gdy ja odmawiam sobie doslownie wszystkiego. od kilku miesiecy ewidentnie kasa uciekala z konta ale nie przygladalam sie szczegolowo.. dziewczyny, co bysice zrobily na moim miejscu. facet obiecal mi, ze zakupy 4 kart za 500zl to byla pomylka. wczoraj powiedzial, ze nie wydaje na to pieniedzy. dzis zobaczylam jaka jest prawda i jestem zalamana. pracuje jak glupia zebysmy pozbyli sie ostatniego dlugu i dobrze nam sie zylo a on..

Gość patrasekk
co to za gra?

Gość zaimek
wyjebaly pierdolonego egoiste i kretyna za drzwi dziewczyno jak sobie wyobrazasz wspolna przyszłosc z tak nieodpowiedzialnym i lekkoduszyn kolesiem???

Gość kochanie .....musisz
sama wybrac jaka chcesz byc kobieta. Czy chcesz brac odpowiedzialnosc za swoje zycie. czy dawac sie kopac po dupie i pluc sobie w twarz twierdzac ze pada deszcz. Twoj facet Cie ewidentnie oszukal i wykorzystal Twoje zaufanie. Moim zdaniem sprawa jest jasna. Absolutny brak zaufania! Kontrola jego poczynan przy zalozeniu ze bedzie go stac na otwarta rozmowe i obieca poprawe. Jesli bedzie sie wykrecal i tlumaczyl "pomylka" (z tymi kartami co do ktorych sie nie dogadal to tak naprawde powiedzial Ci to co chcialas uslyszec) jasne jest ze bedzie nadal oszukiwal. Nie po to pracujesz jak wół, zeby byc z kims kto nie szanuje nic i nikogo.A juz na pewno nie Twojego zaufania.

Gość patrasekk
czepiacie sie bez sensu, facet ma pasje ktora chce rozwijac i tyle

brak zuafania juz jest. napisalam mu, ze ma byc w domu jak najszybciej, bo musimy porozmawiac. probowal sie dowiedziec o co chodzi przez telefon. odpowiedzialam, ze o jego postepowanie, ktore musi mi wyjasnic. za 20 min bedzie w domu, zobaczymy czego sie dowiem.. a gra to magic.

Gość patrasekk
a to nie znam tej gry

Gość kochanie .....musisz
dobrze ze jestes racjonalna i chcesz z nim rozmawiac, tylko pamietaj - nie daj soba manipulowac, nie daj sobie wmowic ze wszystko jest ok, bo nie jest. Najnlepiej zrobcie tak jak ja i moj maz....ja mam swoje konto, on ma swoje, a na wspolne przelewamy ustalona kwote na zycie i przynajmniej kazde moze wydawac ile chce i na co chce z wlasnej kasy.

Gość zaimek
ciężkie czasy, dziewczyna sobie przyoszczedzic chce a taki kutas wydaje na swoje widzimisie, co innego jakby zarabiał z 5-10 000;/...ludzie rozwijac pasje ale jak sie ma na to szmal, a nie zakupi kutas jakies karty a pozniej dziewczyno kombinuj co do gara wlozyc;/

Gość patrasekk
raz kupil a ty problem robisz

Gość Elderly woman behind (..)
Nie kupil raz tylko kupuje je od dluzszego czasu. Ma ich tysiace, wiekszosc bez wiekszej wartosci dla gracza, powtarzaja sie. A kasa rozplywa sie od dluzszego czasu. Bylam nieswiadoma ile pieniedzy na to idzie I jakim kosztem. Kolekcjonerstwo nasililo sie gdy zmienil prace, bo ludzie w pracy graja. Gdy byl w poprzedniej zamiast na lunch szedl biegac ze wspolpracownikiem.

Gość patrasekk
kobieto zrozum ze skoro potrzebowal tych kart do kontynuacji swojej gry wiec je kupil, gdyby wydal ta kase na naszyjnik dla ciebie to oczywiscie bylo by wszystko ok, ale zrozum ze nie kazdego swiat kreci sie wylacznie wokol baby sama pewnie wydajesz podobne pieniadze albo wieksze na kosmetyki daj mu spokoj i znajdz sobie faceta bez zainteresowan ktory bedzie cala kase inwestowal w ciebie

Gość Takich to wybieracie
a porządny, wartościowy mężczyzna będzie całe życie sam.