Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozka Aga

Powróżę 3 osobom za dziękuję. :)

Polecane posty

Proszę o podanie imion i dat urodzeń wszystkich osób, których dotyczyć ma wróżba. Regulamin: - nie wróżę na temat śmierci, - nie wróżę na temat gier losowych, - nie wróżę na temat zdrowia (mogę jedynie podpowiedzieć na co zwrócić uwagę). Pozdrawiam i zapraszam, Aga :)

Gość cherry fresh!!!:D
Jakim cudem powróżysz mi przez internet nie widząc mnie, nie mając kontaktu choćby wzrokowego itp?

Gość arabka....
Natalia 11.04.1990 czy będe do konca z moim obecnym partnerem 23.12.1981r.(Damian)

Gość ja tez bym coś chciał
08.10.1988 Marcin Ale wszystko do dupy więc.. Praca Studia Miłośc

Gość arabka....
o super:D czekam z niecierpliwością:D

Oj kusi mnie ale wiara mi nie pozwala. Uważam że niektóre wróżki naprawde potrafia przepowiadać przyszłość ale nie wiem jak to jest przez internet..

Gość takie pytania
Agnieszka 14.09.1988 Czy powinnam pozostać w mojej sytuacji z nim? Michał 31.07.1985 Znajdę pracę w najbliższym czasie?

Gość arabka....
nieraz próbowałam dowiedzieć się czegoś o mojej przyszłości jednak nie wychodziło.....:(( wierze w te sprawy...mam nadzieje na fajną wróżbę

Natalio, pokazujesz mi się jako osoba dosyć niecierpliwa, lubisz kiedy wszystko jest jasne, często nie uznajesz także kompromisów. Dodatkowo często bywasz chłodna, nie dajesz się ponieść romantyzmowi, ani też chwili. Lubisz sobie wszystko w głowie kalkulowac, zaś z drugiej strony zdarza się, iż jesteś porywcza mimo "obmyślonego planu". Mimo wszystko w głębi jesteś bardzo wrażliwa i spragniona zrozumienia. Miewasz tendencję do duszenia w sobie emocji. Damian według moich kart takowego zrozumienia Ci niestety w Twoim mniemamiu nie daje. Często jest bardzo wyciszony, sprawia wrażenie, jakby był wręcz w innym świecie. I tak jak Ty, miewa problemy z wyrażeniem swoich uczuć. Macie szanse na naprawde bardzo długi i stabilny związek, jednak do tego jest tylko jedna droga - musicie ze sobą rozmawiać, bo przemilczając wiele kwesti jedynie się od siebie oddalacie.

Nie boicie się że tak poznając przyszłośź grzeszycie? Sama bardzo bym chciała udać się do wróżki ale się tego obawiam..

Gość arabka....
o jaaaaaa wszystko się serio zgadza!!!!!!!niewiem czy to traf , ale jestem w szoku.......jejku możesz mi powoedzieć cos więcej o naszym związku czy jest sens ciągnąć to dalej....mimo problemów

Gość ja tez bym coś chciał
No to co będzie z moją praca. Bo były pracodawca mi pluje w gniazdo. Miałem się przenieść..

Natalio, tak jak napisałam, macie szanse na stabilną relacje, jednak musicie rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać. Choć przyznam, że według kart z Damianem może być to trudne, gdyż jest on uparty, często miewa "fochy". Jednak nie ma rzeczy niemożliwych. Bez poprawy komunikacji w Waszym związku, niestety macie nikłe szanse na przetrwanie. Także, wszystko zalezy od Was. ;)

Gość Sruszka dupuszka
wrożko a na forum wróżbiarstwo kiedy odpowiesz? ludzie czekaja od marca a ty radosnie to olałaś

Tak, odpowiadam. Wyjaśniłam tam wszystko i założyłam drugi wątek. Jeżeli Ty też czekasz, to zapraszam na nowy. Niemniej jednak, odpowiadam darmowo jedynie z "dobrego serca", tak więc jeżeli kogoś nagli czas, zawsze może skorzystać z opcji płatnej. :)

Gość ewanka
Ewa 23 01 66 i moj maz 15 05 66 jak bedzie ukladac sie nasze zycie malzenskie i czy on jest uczciwy wobec mnie ? Prosze owrozbe i z gory dziekuje za Twoj czas i dobra wole :D

Gość Sruszka dupuszka
:( zagladam czasem i widze, ze kolejka tam długa i ludzie czekają

Gość Sruszka dupuszka
czyli tamci nie dostana odpowiedzi

Gość gówniarkaaaaaaaaaaaaaaaaa
wrożka aga i arabka to jedna i ta sama osoba hehehehehehehehe ALE DEBILKA!!!

Stary temat zamkniety, w nowym na wszystko dziś odpowiedziałam. :) Oprócz osób, które niedostosowały się do regulaminu. Chyba, że chodzi Ci o forum gazety, to tam nie odpowiadam. Założyłam kiedys wątek, ale dla ograniczonej liczby osób i dla nich odpowiedziałam. Jeśli komuś z poprzedniego wątki zalezy na odpowiedzi, może zadać pytanie ponownie. Skoro osoby się nie zgłaszają, tzn. iż nie są zainteresowane i zapewne nawet nie przeczytały by mojej odpowiedzi. :)

Gość ewanka
Wrozko pomylilam rok ur. mojego meza , przepraszam i podaje poprawna date 15 05 63 .

Gość gówniarkaaaaaaaaaaaaaaaaa
sama ze sobą pisze ma gotowe pytania i odpowiedzi,wrozbita szybko uklada karty odwraca i zwieżle odpowie ,a ta sie bawi w czary mary

Gość Auslander
on Toni 03.09.72 czy on jeszcze o mnie mysli?

Gość arabka....
chyba jesteś choryy!!!! a z reszt6ą myśl co chcesz ja jestem pod wrażeniem...., choc miałam nadzieję na innne zakończenie, bo ja się razcej z partnerem nir dogadam:(

Gość arabka....
a z resztą mam tu czarny nick ;-P jeśli będzie trzeba ujawnie

Gość Sruszka dupuszka
boże, przestań obrażać :o