Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluenika26

Czy to w porzadku gdy chlopak umawia sie z innymi?

Polecane posty

Gość bluenika26

Spotykalam sie z pol arabem dla mnie skasowal profil badoo powiedzial ze nie szuka niczego bo ma mnie ,ale pewnego dnia prrzez przypadek odkrylam ze ma nowe Badoo i tam ma napisane jestem singlem i umowie sie na slodka czekolade z kobieta od 20-40 lat podalam sie za inna laske i pisalam z nim chial sie umowic podal inny nr tel przyznalam sie ze to ja bylam a on po tym mnie rzucil bo mi powiedzial ze nie nawidzi kontroli . Czy to w porzadku jak facet umawia sie z innymi jak ma dziewczyne moze przesadzilam z ta kontrola :( on juz nie chce miec ze mna kontaktu

Gość arab to normalne
tak traktują europejki

Gość bambaryla147
Dziekuj Bogu, ze tak sie stalo. Arab to arab i nawet zeby cale zucie mieszkal w Europie to ma wpajana arabska kulture.

Gość bluenika26
mial 13 lat jak przyjechal z Egiptu Nie wiem teraz mam wyrzuty sumienia ze to ja jestem winna on jeszcze do mnie pisal ze mnie nigdy nie oklamal hmmm a status ze jest singlem to nie jest klamstwo tym bardziej jak mi napisak skaowalem profil na Badoo i nie chce tam wiecej byc bo mam ciebie a potem sie dowiaduje ze ma nowe Badoo myslalam ze facet ktory ma 28 lat jest powazny

Gość korek karolek
Brudas i tyle, ty i tak pewnie nie bylas ta jedyna. Idz lepiej do lekarza i sprawdz czy nie zalapalas jakiej choroby wenerycznej i ciesz sie, ze sie uwolnilas od tego syfu.

Gość pitulinka
Jak cie nie oszukiwal, jak sie chcial umawiac z inna panienka na "goraca czekolade". ciekawe co mial na mysli....Dziewczyno, od takich sie ucieka.

Gość Evvvvvka
ten temat to swietny przyklad jaki poziom intelektualny reprezentują kobiety uganiające sie za brudasami

Gość bluenika26
stwierdzil ze szuka kolezanek tylko kolezanek ,ale rowniez w opisie mial szukam przyjazni i wiecej ...

Gość bluenika26
w sumie to od poczatku mi cos w nim nie pasowalo bo jak wiedzial ze bedziemy sie kochac to nie mial przy sobie gumek szok! co za nie odpowiedzialnosc Nie uganiam sie za obcokrajowcami poprostu na niego trafilam nie jestem rasistka

Gość moramika
Daj sobie spokój z arabami,prędzej czy później wywiózł by Cię,narobił by Ci dzieci i nad zwyczjnie by Cię sprzedał,znam taki przypadek osobiście!nie warto

Gość sokrotkaAa..
nie obwiniaj sie, dal ci najglubsza wymowke swiata... zrobil ci przysluge bo nie zmarnujesz sobie przez niego zycia wiec ciesz sie i spotykaj sie z europejczykami a nie jakimis arabami oni zawsze maja i beda mieli zryta psychike ;)