Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karatka

Nie ufam mojemu chłopakowi .

Polecane posty

Gość karatka

Jestem z moim chłopakiem od ładnych kilku miesięcy. Naprawdę Go kocham , lecz nie ufam mu . Problem tkwi w jego byłych , w przyjaciółce z którą spędza czas kiedy mnie nie ma w domu i w jego 'koleżance' o którą jestem cholernie zazdrosna. Pierwsza jego potyczka była , kiedy Adam, wraz ze swoją przyjaciółką wywinęli mi numer że ze sobą są.Byłam załamana. W końcu pogodziłam się z tym , i kiedy tylko ją zobaczyłam, powiedziałam jej że życzę im powodzenia - ta z kolei powiedziała mi , że to tylko taki kawał , żart i że to nie prawda.Poczułam ulgę , a jednocześnie ból że on tak się zachował . Jego kolega z klasy powiedział mu , że ja to wzięłam sobie do serca i że on nie powinien się tak zachować. Mimo tego , że Adam mnie nie przeprosił , wybaczyłam mu, bo tak strasznie go kochałam.Natomiast kiedy dowiedziałam się , że on uprawiał sex ze swoimi byłymi , czułam się nie za dobrze. W końcu , on był bardzo spokojny i nigdy bym się tego po nim nie spodziewała.Lecz co miałam zrobić .? Uwierzyłam mu , chociaż mi się to nie podobało.Kiedyś jak u mnie był pokazał mi na nk , jedną ze swoich byłych z którą to robił.Spojrzałam się na jej zdj i zamurowało mnie .. i pierwsza moja myśl to była "Ku*wa, normalnie dziwka jakaś "! Powiedział mi że on to robił z nią na jakiejś imprezie , kiedy ona nie była trzeźwa około rok temu. No cóż , olałam to. Kiedy wczoraj z nim pisałam poprosiłam go , żeby mi wymienił imiona swoich byłych , tak z ciekawości , czy będzie pamiętał . Ok. wymienił Marta i Natalia. Tamta z którą podobno to "robił" nie miała na imię ani Marta , ani Natalia. ale dobra , może chciał się przede mną popisać , jaką to on dziewczynę zaliczył .? Nawet gdyby to była prawda , nie byłabym zadowolona bo wiem , że nigdy bym jej nie dorównała. Ona na serio była ładna , a ja .. no cóż .. nie jestem Angeliną Jolie . :D a więc , zostawiłam to , olałam , poza tym ona mieszkała gdzieś koło morza , a my - w Łodzi . Jest kawałeczek drogi.Postanowiłam , że spróbuje mu zaufać , w końcu jesteśmy ze sobą od 5 miesięcy , kochamy się i .. jego rodzina , przyjaciele wiedzą , że ze sobą jesteśmy . Nawet kilku powiedziało mu przy mnie , że ze mnie niezła laska. No cóż.Niestety , moje próby zaufania mu poszły na marne.Zaczęły się wakacje. Na początku było świetnie , codziennie się spotykaliśmy , gadaliśmy , było naprawdę super.. aż do casu kiedy to on miał wyjechać na wieś , na działkę do babci , która jest 100 km od Łodzi. Było mi ciężko , ale musiałam dać radę. Krótki czas przed jego wyjazdem on miał mniej czasu dla mnie , ale spróbowałam to zrozumieć. Dobra , ostatniego dnia tuż przed jego wyjazdem odprowadziłam go .. kiedy się z nim żegnałam czułam że się zaraz rozryczę , chociaż wiedziałam że nie mogłam. Następne kilka dni było straszne, tęskniłam za nim , myślałam cały czas tylko i wyłącznie o nim i nie mogłam spać. Utrzymywaliśmy kontakty , on dzwonił do mnie , ja do niego. Mówił mi że mnie kocha itd. Bardzo tęskniłam i ju się nie mogłam doczekać aż go zobaczę. Postanowiłam wyjechać na kilka dni na działkę do koleżanki , by dać sobie trochę luzu , nie myśleć cały czas o nim i żeby trochę poplotkować. Okej. Plany się udały. Niespełna kilka dni przed moim wyjazdem ko koleżanki , Adam zadzwonił do mnie i powiedział mi że przyjedzie dla mnie do Łodzi , by mnie zobaczyć jeszcze przed moim wyjazdem nad morze. Nie mogłam w to uwierzyć , że on chce to dla mnie zrobić. Odliczałam dni, aż w końcu czekanie nadbiegło końcu! Uściskałam go mocno i pocałowałam. Spędziliśmy ze sobą piękne , niecałe dwa dni tuż przed moim wyjazdem . Plany wypadły tak , że miałam cały dzień spędzić z moim ukochanym , potem mieliśmy razem do mnie przyjść , bo mama wyrządzała moje imieniny i brata urodziny , więc przyszliśmy .. potem poszliśmy razem do pokoju , zaczęłam się pakować , on siedział i się patrzył .. nie mogłam uwierzyć że ten piękny czas nadbiegł końca, nie chciałam tego ...! No ale nic nie mogłam zrobić. Kiedy się spakowałam , usiadłam koło niego , potem się przytuliliśmy , pocałowaliśmy i kiedy oboje zrozumieliśmy , że to nasz taki ostatni pocałunek przed moim 3-tygodniowym wyjazdem - nie chcieliśmy go kończyć. Chcieliśmy , by ta chwila trwała wiecznie ..;( Niestety , czas leciał , mieliśmy niespełna 15 minut. W końcu polożyłam się koło niego i .. zaczęłam płakać . Nie chciałam się z nim rozstawać .! Próbowałam ukryć płacz , ale się nie dało , tak bardzo chciałam zostać tu razem z nim .On miał zostać , a ja miałam pojechać. No cóż, nie miałam wyjścia. W pewnej chwili coś sobie przypomniałam , coś niepokojącego , na co nie zwracałam uwagi wcześniej , kiedy to się działo .. nie miałam wtedy głowy do zmartwień , tak bardzo cieszyłam się chwilą ..Przypomniała mi się chwila , gdy dzwonił jakiś numer , on go nie odebrał , powiedział "O , To Kasia". ale nie odebrał. Zaczęło mnie to ciekawić czemu tego nie zrobił , bo .. gdyby nic nie miał do ukrycia , odebrałby. Martwiłam się tym , chciałam olać , ale się nie dało . Kiedy zadzwoniam do niego , pytając - z resztą tak jak zawsze - co robi , on odpowiada , że jest ze swoją przyjaciółką -i jakąś Kasią na dworze . zamurowało mnie .. Zawsze kiedy do niego dzwoniłam lub pisałam , wszystko było związane z jakąś Kasią. nie wiem czy w tym wszystkim chodziło o jedną Kasię .. ale .. jeszcze przed tym ,zanim Adam mnie poprosił o chodzenie przez przypadek napisał do mnie "Hej Kasiu ;*" Kiedy mnie poprosił , a ja się zgodziłam , powiedział mi , że ma dziewczynę , ale z nią zerwie - niepokoiło mnie to , i zawsze , kiedy się z nim spotykałam pytałam go czy już to zrobił - czy zerwał. On odpowiedział że TAK. Nie miałam powodu mu nie wierzyć . Lecz ostatnimi czasy cały czas słyszę o Kasi , Kasia to , Kasia tamto .. Miałam już tego dosyć , więc mu powiedziałam że zawsze gdy się go o coś pytam , wszystko jest powiązane z Kasią , i co on zrobił ..? WSZYSTKIEGO SIĘ WYPARŁ. ! że to niby nieprawda i wgl .. Nie wiem z jakiego powodu , ale kiedy ostatnio piszemy na gg on jest dla mnie taki .. inny , dziwny , już nie chce e mną pisać , a z resztą nawet nie ma o czym. Gdy się go o coś pytam , np. co u cb .? on mówi 'nic' a jak powie jakąś inną odpowiedź pytam się odruchowo , czemu , gdzie ..tak dla podtrzymania rozmowy , on mówi przeważnie , nie powiem , nie , nie ważne .. Zaczęło mnie jego zachowanie niepokoić i nawet rozwiązałam kilka testów , typu ' czy on cię zdradza' Ostatni wykonałam wczoraj wieczorem . Niestety , wyszło mi że to dość duze prawdopodobieństwo .. ale nie wiem czy w to wierzyć - bo to tylko test.. On często mi mówi że mnie kocha , że tęskni itd.. ale zdaje mi się że on to pisze , byle by tylko coś napisać..błagam . pomóżcie , nie wiem co zrobić , jak się zachować , czy z nim być czy zerwać .? Doradźcie

Gość wertwet
co to za dziwna moda żeby robić spację przed znakiem interpunkcyjnym, albo żeby pisać w stylu ".?" ? :O

Gość buarara
spotykasz się z męska prostytutką - jeśli to nie jest prowo -to uciekaj od niego to jakis szmaciarz

Gość fererooo
idz wypisywac te gowniarskie wypociny na forum dla gimgowien, jakies bravo czy inne podobne. To forum dla dorosłych

Gość gdsw
O matko, problemy gimbusiarni... :O

Gość katarzynnkaa
"nawet rozwiązałam kilka testów , typu ' czy on cię zdradza'" :D