Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ihmi

Jak się bronić przed zbokami?

Polecane posty

Gość Ihmi

Dzisiaj wyszlam z kolezanka w poludnie na spacer. Bylysmy akurat kolo mojej szkoly i nagle obok mnie pojawil sie jakis facet w wieku ok. 45 lat i wyskoczyl do mnie z pytaniem, ktora jest godzina. Zatrzymalam sie wiec z kolezanka i zaczelam szukac telefonu w torbie. Zdenerwowalam sie, bo nie moglam znalezc go. Myslalam nawet, ze go zgubilam i chaotycznie przewalalam wszystko w torbie a on do mnie powiedzial: Spokojnie, nie spieszy sie. Pani (ja mam 15 lat) ma przepiekne wlosy (a mam je do pasa), sliczne doslownie. Ja zignorowalam to i wtedy kolezanka powiedziala mu, ktora jest godzina. I zaczelysmy isc z kolezanka dalej a on zaczal isc kolo mnie caly czas mi slodzac. Gadal, ze jaka pani sliczna jest i zauwazylam, ze gdy to mowil, mierzyl mnie z gory na dolu i mial taki idiotyczny usmieszek na gebie. Kontynulowal, mowiac: och, a ta sylwetka, po prostu idealna, cera no ale wlosy to ma pani cudne. Udawalam, ze go nie slyszalam, wiec troche nas wyprzedzil i dalej szedl. Nagle znowu zwolnil, odwrocil sie do mnie i spytal o moje imie. Teraz sie troche wkurzylam i krzyknelam: a co to pana obchodzi?! A on: ojej, no pytam po prostu. Zaczal znowu slodzic mi i pytal sie o cos jeszcze, ale stwierdzilam, ze tego juz za wiele. Stanelam i wrzasnelam z gory (ja mam 185 wzrostu): moze pan isc?! I wskazalam mu odruchowo reka droge. A on tak jakby przestraszyl sie mnie, powiedzial: jeju, dobra. I ryszyl z kopyta ogladajac sie jeszcze, czy czasen za nim nie ide. A ja stalam i czekalam z wsciekla mina, az odejdzie. Jak jednak powinno sie reagowac w takich sytuacjach? Powiedziec cos konkretnego czy przejsc do rekoczynow, ale takich, zeby nie dac zbokowi szansy na jego ruch?

Gość sjcslk
Jak się bronić przed zbokami? nosic i majtki i robic glupich minek

Gość Ihmi
Jestem zupelnym przeciwienstwem polskich "nastolatek". Dzisiaj bylam ubrana w trampki, dlugie spodnie, czarna bluzka siegajaca ZA tylek i na to koszula. Przepasana bylam torba i uczesana bylam w kitke. Nie ma mowy o prowokacji.

Gość facet pewnie szukał dziewicy
dlatego do młodych uderza. Następnym razem do jeszcze młodszej zagada.

Gość krakowikowik
jak się bronić? po prostu powiedzieć że masz 15 lat i Twój ojciec ma mniej niż on lat dlatego prosisz aby odszedł póki jeszcze policja albo starszy brat nie zaintresuje się jego zachowaniem

Zareagowałaś naprawdę perfekcyjnie:) Przy takich ludziach jak przy zwierzętach, nie można okazywać słabości, bo instynktownie będzie atakować:)

Gość od 15 można seks uprawiać
musi powiedzieć, że ma mniej choć wtedy pedofil się nią zainteresuje. no dobra tak źle i tak niedobrze.