Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Belingrad 26

Moja laska zdradza mnie z inną kobietą

Polecane posty

Gość Belingrad 26

sytuacja dosyć niecodzienna i przede wszystkim nie jest to ukrywane.. moja dziewczyna mi mówi o tym wprost poznałem ją w momencie kiedy już miała romans ze swoją koleżanką, za nim zaczeliśmy być para to mi opowiadała, że ją bardzo kocha, że nie może się od niej uwolnić itp.. ale ona nie chce żyć z kobietą, chce mieć faceta na stałe.. no i związała się ze mną.. ale z tą dziewczyną na codzien pracuje i mi otwarcie mówi, że jej bardzo ciężko, że kiedy ją widzi to po prostu ulega itp... niby jej powiedziałem , że ma zdecydować bo nie chce żyć w takim trójkąciku , ale czuje że to nic nie da.. ewidentnie kocha ją nad życie i napewno jej nie zostawi.. musiała by np wyjechać z kraju ona albo tamta.. a raczej żadna nie rzuci pracy i tak naprawdę jestem w kropce, nie wiem co mam robić..

Gość patrasekk
jakbym ja bym na twoim miejscu to zaproponowalbym dolaczenie sie do trojkata:)

Gość CocoMademoiselle
Jeśli ci to tak przeszkadza to trudno, musicie się rozstać. Z drugiej jednak strony kobiety zawsze mają jakieś przyjaciółki , koleżanki , rodzinę , tak jak i faceci tak że nie da się w związku być tylko i wyłącznie we dwójkę. spróbuj się z tym pogodzić , uciesz się wręcz że jest taka prawdomówna i lepsza baba niż jakby ci miała z facetem jakimś za twoimi plecami rogi przyprawiać , albo poszukaj sobie takiej co świata za tobą widzieć nie będzie ---- co tak prawdę mówiąc z czasem też pewnie robi się męczące.

Gość zdrada to naturana sprawa u
kobiet. One są zupełnie inne niż mężczyźni my potrafimy być im wierni one nam już nie.

Gość CocoMademoiselle
zdrada to naturana sprawa u NIE ZGADZAM SIĘ, uważam że dotyczy to tak facetów jak i kobiet . kolega najwidoczniej trafił na pannę bi :)

Gość Belingrad 26
ta... facet kolegów może i mieć, tak samo jak kobieta koleżanki ale tu kurwa nie chodzi o kolegów czy koleżanki tylko o to, że ona mnie notorycznie zapewne zdradza z tą dziewczyną, uprawiając z nią sex, całując się i przede wszystkim kocha ja.. no mnie takie coś średnio odpowiada, a obecnie też nie chce jej rzucać bo mam dość celibatu i samotności, więc troche tak jakby z przymusu jestem z nią

Gość patrasekk
a sondowales szanse wejscia do gry?