Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nicepeter

pomysl na biznes !!! malo wkladasz - duzo wyciagasz !!!

Polecane posty

witam. czy ktos mi pomoze znalezc hurtownie czegokolwiek? kolezanka w pazdzierniku zalozyla sklep internetowy. narzucila marze 25%. obrotu miesiecznie ma 25.000zl ze sklepu jej zarobek na czysto miesiecznie to 6250zl a prowadzenie sklepu internetowego prawie nic jej nie kosztuje. siedzi sobie w domu i wszystko prowadzi z mieszkania. jest tylko jeden problem. nie moge w internecie znalezc zadnej hurtowni: np zegarkow, perfum, okularow, drogich dlugopisow i pior. itd itp ona tez nie powie skad bierze produkty (ekskluzywne okulary) jak znalezc jakas hurtownie? czy ktos moze wie? moze sie zna? czy hurtownie nie maja stron internetowych? gdzie kupic daniej hurtowo, a sprzedac drozej indywidualnie? prosze o pomoc.

Gość dfsfdsdfsds
Prosto od producenta lub dystrybutora.

ale nie mam pomyslu gdzie znalezc producenta lub dystrybutora np interesuja mnie zegarki casio wpisuje w google, producent, dystrybutor, hurtownia nic, ceny drozsze jak na allegro skad oni biora na allegro??

Gość biora a chin
sa strony (w angielskim) w ktorym zamawiasz towar ale musisz brac po kilkadziesiat/kilkaset rzeczy naraz, bo nie mozna kupic np 4 czy 5. np. alibaba.com u niektorych ceny sa podane ale w wiekszosci je negocjujesz

alibaba.com znam doskonale ta strone jak wpiszesz w wyszukiwarce casio g-shock to ci nic nie wyskoczy dopiero jak poszukasz glebiej to znajdziesz te zegarki z zakrytym logo dlaczego? bo to sa podrobki jak nic.