Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia0074

Pogaduchy o dzieciach, zapraszam Mamy...:)

Polecane posty

Hej Mamy! Jestem mama 6 tygodniowej Amelki. Mala urodzila sie przez cesarskie ciecie i jest boska!! Zapraszam mamy chcace podzielic sie swoimi niepokojami i szczesciem...:)

Gość hehehe,no zobaczymy
zobaczymy czy jak bedzie miec 6 lat albo te 16 czy taka bedzie boska,moja byla cudowna dopoki nie nauczyla sie pyskowc, i odkad poszla do szkoly juz cukiereczek z niej zaden :o

ja sie podziele:) Moj kumpel ma dziecko, niecierpie gówniarza. Wiem, ze raraz mnie zjedziecie, ale dzieciak jest tak rozpuszczony, ze jak przyszli do mnie z nim, to malo nie wybil szyby i nie wyskoczyl przez drzwi balkonowe, kiedy uslyszal auto z lodami, a jak wkurzyl sie na bajke, malo nie zrzucil mojego nowego tv.

Gość hehehe,no zobaczymy
moja gdy miala 3 lata i nie pozowlilam jej na parapet wlazic to na zloisc mi kwiata doniczkowego na dywan z okna zwalila i piach po dywanie rozpoztarla (mokry piach ,bloto prawie)iI to zaden efekt rozpuszczania ,bo czesto zakazy miala, tylko dzieciecego buntu

Gość prav 91,
pstrykacie czasami pociechom w siusiaki?

hehehe,no zobaczymy to zepsulismy temat, a mial byc taki mily topik o sympatycznych dzieciaczkach :-D

Gość hehehe,no zobaczymy
dzieci sa sympatyczniek kiedy nie nauczą sie chodzic i mowic pozniej ich z natury zlosliwosc wychodzi na jaw :)nie ma dziecka ktore nigdy by zlisliwie sie nie zahcowal czy niegrzecznie, to ich natura

Gość gtgtg
matkom to sie mozg rozciagnal razem z dresem. o czy tu chcesz gadac? jakie twoje dziecko robi kupy?

Coz tu dodac do tych waszych postow!!! Zajebiste wypowiedzi napisaliscie!! Coz od dzieci oczekiwac jesli dorosli normalnego, przyjemnego tematu pociagnac nie potrafia!!! Szkoda czasu........................

Gość tomeku93833
amelia to przeciez wada roawojowa plodu. zajebiste imie jej dalas. czego sie potem spodziewac po dziecku jak matka durna