Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia perełka.

CO SIĘ JEJ STAŁO ? DLACZEGO AŻ TAK SIĘ ZMIENIŁA ? PRZEZ CO ? KTO MI POWIE ?

Polecane posty

Gość Natalia perełka.

Ostatnio widziałam się ze znajomą z gimnazjum , teraz aktualnie skończyłyśmy LO. Ona inne i ja inne. Będąc na zakupach ją spotkałam, ona była normalnie nie do poznania. W gimnazjum - ciuchy jak po babci, jakaś koszula babcijna, pulower, dzinsy takie dzwony hipiskie i do tego buciory po starszym bracie - zerooo makijażu, nie mówi e, zeby od razu malowac tonę na siebie pudru itp ale wiecie lepiej człowiek wygląda jak ma tusz na rzęsach albo coś - mowa o kobietach oczywiście - włosy jakieś miała w koutunach, mysi kolor, tragedia, szopa normalnie, w sumie kroótkie chłopczycaa - krzywe zęby, stłoczenie ogromne - nieśmiała Teraz jak ją zobaczyłam oniemiałam wszystko na odwrót - ma mode ciuchy, rurki, ładne obcasy, bluzka ładna - makijaż ale lekki , tusz do rzes i te sprawy - włosy ma długie, farbowała widać, falowane - na zębach miała chyba aprat bo proste ; ) - teraz jest pewniejsza siebie, ale nadal widać, ze nieśmiała Dlaczego przez całe gim wyglądała jak babochłop, a teraz..mega jest ;/ zazdroszcze jej. Ja nadal gruba i nie mogę schudnąć ; ( Ale ona powiedziała, ze dziwne ze od czasu gdy sie zmieniła ma powodzenie, nadal ci chłopcy co ją wcześniej wyzywali itp za wygląd są potulni jak baranki ( faceci lecą na wygląd jak i kobiety nie oszukujmy się ) . Ale wiecie co jest zastanawiające skad ona miala na to wszystko kase? Jej rodzice nie są bogaci ? aprat na zeby to nie jest tania rzecz, ciuchy w centrum też kosztują - a wcześniej chodziła tylko w jednej parze spodni, 3 bluzki miala na krzyż . A TERAZ ??Amoże ma sponsora ... jak myślicie?

Gość jesli ma sponsora to chyba dob
dobrze że dziewczyna ma coś z tego ze daje dupy

Gość mam trochę uczulenie na salicy
a moze jej rodzicom sytuacja finasowa sie polepszyła po prostu? poza tym aparat owszem kosztuje, ale sa tez opcje bardziej ekonomiczne, i moze taka wybrala? albo na niego po prostu uzbierala czy zzrobila sobie jakas praca, przeciez mlodziez tez moze wykonywac niektore prace, np w wakacje czy cos

Gość widać , ze zazdrościsz
od razu sponsor, ale wy paszczury to zawsze wredne . Może pracowała, a nie jak ty tłusta krowo? Może wzięła się za siebie.

Gość wheidfhw
może jej się zmieniły priorytety i zainwestowała w wygląd to co wcześniej wydawała na coś innego, mniej widocznego dla Ciebie

Gość o polaczek temat napisał
Widać, że polaczek temat napisaał, może pracowała, albo ma więcej kasy, znaczy jej rodzice

Gość poiuuuu
same sie oklamujecie piszac takie rzeczy. laska na bank ma sponsora