Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelkowaaaa!!!

maile nie dochodza do Turcji

Polecane posty

Gość pudelkowaaaa!!!

witam serdecznie. czy ktos z Was orientuje sie moze czy to mozliwe zeby nie dochodzily maile do kogos kto loguje sie przez hotelowe wi fi? przyjaciel pisze do mnie nowe maile ale nie widzi moich odpowiedzi i ciagle pyta czy ja dostaje a ja je widze, odpisuje a on nie odpowiada. Domysla sie, ze cos jest nie tak bo nie moze odczytac maili od pracownikow ale az nie chce sie wierzyc zeby byly takie problemy... Choc kto wie czy hotel nie ma jakiegos programu antyspamowego? kurcze pomozcie bo wazna sprawa :(. Dodam, ze przyjaciel jest w malenkiej miejscowosci

Gość pudelkowaaaa!!!
Bardzo mi zależy na tym by dostawał te maile bo wysyłam mu w nich zdjęcia, na których widać jak wpycham sobie do pupy butelkę coli

Gość pudelkowaaaa!!!
podnosze

Gość pudelkowaaaa!!!
kolejne gimgowno sie podszywa

Gość zastępca admina
moze ma jakas blokade na maile z okreslonym rozszerzeniem, ktora mu wskoczyla z automatu? ja mam tak samo jak pisze do francji - tez nie dochodza potem kolega naprawił cos w kompie i przez chwile było dobrze a teraz znów jest zle

Gość pudelkowaaaa!!!
sram na twojego kolegę

Gość pudelkowaaaa!!!
myslisz, ze to mozliwe? wczoraj wieczorem wyslalam mu maila z innego konta i moze to doszlo... dzisiaj zobaczymy. a czy jest mozliwe, ze z tego glownego konta wysylalam mu maile w polsce i dochodzily a jak jest tam to nie dochodzi?

Gość pudelkowaaaa!!!
kolejn podszyw :/

Gość klarraaaaararaa
może to porządny hotel i mają jakieś zabezpieczenia sieci, dzięki którym na maila nie przychodzą wyuzdane zdjęcia?

Gość pudelkowaaaa!!!
nie wysylalam mu zadnych zdjec :o sprawa rozwiazana, doszedl mail z innego konta, na wp