Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ERNEST33

Związek z nawiedzoną katoliczką

Polecane posty

Gość ERNEST33

W 2011 poznałem dosyć ładną dziewczynę ale strasznie nawiedzoną katoliczkę.W domu krzyże i krzyżyki na każdej ścianie nawet w przedpokoju,różne figurki świętych,różańce itp.Chwaliła mi się że to z pielgrzymek do różnych miejsc.Jak kiedyś puściłem radio to nastawione było na rozgłośnię z Torunia.Po jakimś pół roku znajomości wymyśliła sobie żebym z nią chodził do kościoła w niedziele a czasem nawet w tygodniu.Jak uprawialiśmy sex to raz na miesiąc (po bożemu) a o analu i oralu nawet nie chciała słyszeć bo jak to mówiła "jestem szanującą się kobietą".Bardzo nie lubiła wychodzić do klubów czy pubów bo jak mówiła "tam są tylko podpici gówniarze i szatańska muzyka".Ona chyba na poważnie myślała że się ze mną ożeni,będziemy mieli dzieci i co niedziele chodzili do kościółka bo jak jej wczoraj powiedziałem że "to koniec naszego związku" to nic nie powiedziała,nawet nie spytała dlaczego tylko 30 letnia kobieta rozpłakała się jak mała dziewczynka.

Gość trollo
1,5/10

Gość zastępca admina
nie przejmuj się, ona sobie da radę a idź na dziwki - kazdemu to do czego się nadaje

Gość e4uy5tur
Oj idealnie Cię rozumiem bo kiedyś też znałem taką dziewczynę :) Zagorzała katoliczka, aż ciężko było mi uwierzyć że takie dziewczyny jeszcze chodzą po świecie.Chwaliła się zaliczonymi pielgrzymkami, pokazywała mi zdjęcia z kościoła w której ławce zawsze uczęszcza na eucharystii, robiła mi wykłady moralne na temat tego czego nie powinienem itp

Gość ERNEST33
No właśnie jakoś bym zniósł wszystko oprócz umoralniania mnie na każdym kroku co mi wolno lub co powinienem a co nie.To najbardziej mnie wkurzało.Ale moherowego beretu nigdy nie miała :)

Gość zastępca admina
stary - WSZYSTKO ci wolno tylko NIE WSZYSTKO przyniesie ci korzyść nawet pewnie o tym nie wiesz, ale wygląda na to, że zrobiłeś pani wielką uprzejmość dając jej szansę na poznanie kogoś kto ma pod kopułką cos więcej niż siano :)

Gość slabaa prowokacja
hehe

Gość Robert .....
Takie nawiedzone katoliczki sa obrzydliwe .... Z taka ani nie pogada, nie posmieje, nie poprzytula sie .... One kochaja tylko facetow w czarnych sukienkach, ojca dyrektora i Jaroslawa. Oczywiscie oznacza to to ze nienawidza PO i normalnych ludzi. Jak dla mnie to cos co trzeba mijac biorac szeroki luk, ja takich to nawet kijem nie ruszam.

Gość zastępca admina
Robcio, jak ci się podoba idea pracy do 67 roku życia? :D

Gość zastępca admina
jak ci dzieciaka na siłę zaszczepią na mocy ustawy twoich POpaprańców i rozwinie mu się autyzm w formie pełnej wrócimy do tematu, ok?

Gość Tomek z bagien
PO stawiasz na rowni z normalnymi ludźmi? Przecież to banda złodziei. Pis moze i gorszy ale tak nie kradli. A co do nawiedzonej to kara boska ją spotkala za sex przedmałżeński...

Gość Robert .....
Sluchaj ja moge i do 67 roku pracowac, praca jakos nie jest tym co wzbudza we mnie obrzydzenie, co innego jak patrze na ojca dyrektora i Jarusia. Poprostu nie cierpie ciot i pedalow.

Gość zastępca admina
to jesteś skarbie uprzedzony i nad tym raczej powinienes się skupić :P Pytanie pomocnicze: otworzą ci się oczy jak ci dzieciaka na siłę zaszczepią na mocy ustawy twoich POpaprańców i rozwinie mu się autyzm w formie pełnej czy to będzie jeszcze za mało?

Gość fsfesfwsef
Taka wielka katoliczka a seksić przed ślubem sie nie bała gardze takimi

Gość Robert .....
Widzisz ci twoi POpaprancy przynajmniej sa normalnymi ludzmi, maja rodziny, zyja jak zwykli normalni ludzie i tez pragna dla tego kraju czegos lepszego. Natomiast ci z tej strony zwiazanej z katolami kojarzom mi sie z calkowitym brakiem inteligencji, fanatycznym nawiedzeniem oraz pedofilstwem i pedalstwem oczywiscie zakamuflowanym (bo oni o wartosciach mowia) a w rzeczywistosci to zwykle cioty i pedaly.

Gość Tomek z bagien
tak, pragną sobie kieszenie ponapychać kasą podatników.

Gość zastępca admina
popracuj nad skojarzeniami chłopcze... NORMALNYMI ludźmi powiadasz? ok, przyjrzyjmy sie normom: 1. Piskorski i jego wygrane w kasynie :D 2. Sawicka i jej działki na Helu 3. Vincent i jego córcia w MSZ poza konkursem 4. Tusk i jego krycie przekrętów PSL http://wzzw.wordpress.com/2012/07/24/tusk-wiedzial-o-przekretach-w-psl-od-co-najmniej-4-lat-jest-dowod/ 5. niiszczenie innych po trupach - czarny PIAR jako metoda na wszystko http://www.wykop.pl/link/252812/kolejna-kompromitacja-dzialaczy-po/ 6. Rycho, Miro i Zbycho zamieceni pod dywan http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/afera-hazardowa-oficjalnie-umorzona-drzewiecki-i-chlebowski-nie-uslyszeli-zarzutow_179371.html 7. Sobiesiakówna i jej posada w zarządzie totalizatora oraz wszystko co się za tym kryje http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,7534175,Wyciek_zeznan_Sobiesiaka__Rosol___Sa_donosy_na_twojego.html 8. dług publiczny Polski: 1.dług publiczny 1990-2007 (17 lat) - ok. 550 mld zł, czyli 32 mld rocznie; 1.dług publiczny 2007-2012 (5 lat) - ok. 350 mld zł, czyli 70 mld rocznie. 9. Virus samobójstwa grasujący coraz zuchwalej a dalej już mi się nie wypisywać, możesz mnie wyręczyć :P

Gość Robert .....
Widzisz jesli sa jakies przekrety, malwersacje to od tego jest prokuratura i niech ich scigaja, pis powiniej jako partia opozycyjna ich kontrolowac i wszelkie naruszenia prawa pietnowac i ganic. A co oni robia ? Tylko zamach, zamach i jeszcze raz zamach, no moze w miedzy czasie jeszcze budza sie jak trzeba walczyc o dodatkowe fundusze dla kosciola i zwalczac invitro lizac przy okazji dupe rydzykowi. Dla mnie to wstretne oslizgle cioty i pedaly i wole juz tych co cos tam kombinuja bo ich mozna jakos zmienic a z tym syfem nic sie nie da zrobic.

Gość zastępca admina
uhm... zmienić? :D gratuluję wyobraźni :classic_cool: człowieku, a kto ci powiedzial, że te plasteline to TY bedziesz lepił a nie NWO?