Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viollllla

Macie juz mieszkanie na wlasnosc?

Polecane posty

Gość viollllla

Ile lat mieliscie gdy kupiliscie sobie mieszkanie lub dom na wlasnosc? Ja juz mlodziutka nie jestem, a jeszcze wciaz nie mam wlasnego i to mnie dobija. Nie ma kasy po prostu :/

Gość henio.
Ja mam 53 lata i jeszcze nie mam mieszkania .

Gość viollllla
Czy to jest normalne? A gdzie sie podziejecie na starosc? Zreszta ja jestem w nie lepszej sytuacji. Bank mi odmowil pozyczki na mieszkanie a moje oszczednosci to smiech na sali. Z takimi zarobkami? Polska to jebniety kraj.

Gość JoePitStop
Ja płacę za czynsz 1200zł, tyle co odsetki za dom na kredyt, zatem na razie się wstrzymuję z kupnem domu, bo nie chcę oszczędności pakować w nieruchomość, może za 5 lat sobie jakiś kupię.

Gość kupiłam za kredyt
kilka lat temu, zostało do spłaty 35 tys. zł, więc jeszcze nie mam na własnosc, ale miec będę

Gość antos491
Ja też kupiłem z dziewczyną mieszkanie ja 25 lat ona 24 rok starań o kredyt 200 tys. na 25lat w wieku 50 lat będzie już moje super

Gość kkoookoszan
mam 60 lat i wciąż z mamą mieszkam,co gorsza o wszystko muszę się pytać ,nawet nie mogę wyjsć na imprezę

41 lat, za 17 lat spłacę hipotekę :) a pytanie o mieszkanie na starośc dziwne jest na starośc można mieszkać w tym samym miejscu, co za młodu, nie licząc akademików wiek nie ma tu nic do rzeczy

Gość 000000000000000000090
document.vulnerable=true;

Gość kotek 123321
nie mam oszczedzam na mieszkanie ale narazie nie wiem gdzie chcaialbym mieszkac, mam 80 tys, nie chce kredytu a jak juz bede musiala brac to nie 200 tys na 25 lat ale taki na 3 -5 lat

Gość only sailing
26 lat, własne nowe mieszkanie bez kredytu, na nowym osiedlu:) kupione z pracy za granicą, za gotówkę:D za pare lat sprzedamy i kupimy duzy apartament z widokiem na jezioro:)

Gość koless...
mam dom wspólnie z rodzicami około 90mkw do którego wracam od listopada w warszawie tu gdzie teraz mieszkam w życiu nie byłoby mnie stać na mieszkanie:( a wynajmować cały czas to też kiepska opcja

Gość turtle4321
kotek - tez mam 80k, polaczymy sily?

Gość kotek 123321
only sailing - gratuluje, tez tak chce:) turtle4321 gdzie chcesz kupic to mieszkanko i jakie?? mi sie marzy takie 2 sypilnie + salon, nie chce takiego gdzie salon i sypialnia to jeden i tem sam pokoj,

My mamy dwa z facetem, rodzice nam kupili. On miał 24 lata, a ja 21 jak dostaliśmy mieszkania. Ja mam 58 m2, on 64 m2.

Gość kotek 123321
kemma masz fajne duze mieszkana, fajny start w zycie

Gość makuss
dzisiaj młodym ludziom bardzo cięzko kupić coś samemu

Po ślubie sprzedamy i kupimy sobie jakiś nieduży domek, tak ze 120 m2, dla nas dwojga powinno wystarczyć.

Gość turtle4321
kotek - mnie bardziej ciagnie w strone domku parterowego, salon + 2-3 pokoje, jakby co to 200k juz mamy ;)

Gość kotek 123321
o domku tez mysle nawet projekt sobie wybralam, taki maly 3 sypialnie, salon z

Gość acv
Kemma Co temat to ma inne m2 raz miala 60 teraz 58

No bo nie pamiętam dokładnie, ile metrów. Około 60 metrów.

Gość kumka
tydzien temu kupilam mieszkanie, lat 30 , dobrałam kredyt... do 5 lat mam zamiar go splacic. W nastepnym roku moj facet kupuje mieszkanie, a za 3 lata planujemy jakies wspolne kupic.... oczywiscie bedziemy dobierac kredyt.

rok po ślubie. miesiąc temu kupiliśmy mieszkanie. nie ukrywam, że "dołożyła" dużą część mama. mieszkanie pięcioletnie. w życiu nas by samych nie było stać w polsce na kupno mieszkania choć dobrze zarabiamy. obiecywaliśmy sobie "żadnych kredytów". mama miała takie pieniądze, tylko dlatego że pracuje za granicą. oczywiscie wczesniej wynajmowalismy. ciezko jest mlodym ludziom kocham nasze gniazdko:D

tak, ''mieszkanie'' parter + pietro z ogrodem chociaz tu gdzie mieszkam bardziej popularne jest wynajmowanie mieszkan czy domow niz kupowanie zaraz na wlasnosc ale tu wszystko funkcjonuje zupelnie inaczej niz w Polsce.