Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarośnięta dziewczynka

czy pozwolić się wydepilować chłopakowi?

Polecane posty

mój chłopak stwierdził ostatnio że chce mnie wydepilowaną w okolicy bikini, a ja choć mam 18 lat nigdy się tam nie depilowałam do zera i przyznałam mu się że nie próowałam nigdy. to on zaproponował, że weźmie krem do depilacji i sam mnie wydepiluje jak będzie okazja. okazja jest w przyszłym tygodniu, bo starzy wyjeżdżają na parę dni, ale się boję trochę, że ktoś, nawt mój ukochany, będzie mi coś tak intymnego robił. no i jeszcze: czy włosy odrastające nie gryzą? tam jestem tak delikatna i nie wiem, czy nie będzie mnie uwierać: któraś próbowała?

Gość r0bert
swojej dziewczynie prawie co miesiadz depiluje cip.usie i jest fajna zabawa wtedy, sa odpowiednie kremy na wrazliwa skore w tej okolicy a wlosy jak odrastaja to kuja normalne przeciez dlatego trzeba dbac i czesciej depilowac

nie uprawialiśmy seksu jeszcze i na razie się trochę boję. że tak powiem nigdy nie miałam chłopaka i nie miałam po co się tam dokładnie depilować. przyciąć to jeszcze, ale na gładziutko?

Gość depilacjaokok
A widział już kiedyś Twoją c*pkę? W ogóle ile macie lat?

Gość trollo
r0bert niuku do szkoły i książek, a nie o głupotach myślisz miesiadz, kuja - noż kurva uczą was czegoś w tych szkołach, czy wszyscy macie lewe zaświadczenie o dysmóżdżach???

Gość Apasz:)
Niech dobrze zaostrzy brzytwę ... to podstawa. Poza tym od tego momentu będziesz mogła mówić na niego "Golibroda" albo "Pogromca bobrów"

tak, widuje mnie nagą przy niemal każdym spotkaniu, bo uwielbiamy petting, minetki też lubi, ale narzeka, że czasami mu włosek wejdzie. wiem że by to zniósł, jakby kategorycznie odmówiła, ale chcę spróbować

Gość Apasz:)
Pamiętaj że jak się ogolisz, będziesz zmuszona zacząć nosić majtki,,. bo Twój busz już nie będzie Cię ogrzewał

Gość miedziana_zalotka
A ja lubię chodzi bez majtek ,buszu brak to co mnie ogrzeje zimną :(

czy po kremie (sama nigdy kremu nie stosowałam) włoski odrastają delikatniejsze?

Gość miedziana_zalotka
Jak dla mnie zawsze odrastaja takie same nic a nic słabsze ani delikatniejsze :|

Gość Pani psycholog
Jak to tylko dla niego widzi mi sie to nawet nie rob tego, albo jak chce to oboje sie ogolcie w tych miejscach.

Gość kukucośtam
Pani psycholog jak zawsze urocza, ale dziś widzę nie w formie. Co do pytania. Jak pierwszy raz się tam goliłam, to miałam podrażnione, później już nie. Można spróbować z kremem do depilacji miejsc intymnych, wtedy włoski są "upalane" przez ten krem i ściąga się je takim plastikowym czymś. Dawno nie używałam, nie pamiętam jak się nazywa. Teraz nie wyobrażam sobie tam buszu. Mój jak mnie golił pierwszy raz (fajna zabawa) to był aż zbyt delikatny, więc myślę że nie masz się czego bać.

Gość Frontierra
Pani psycholog jak zawsze urocza, ale dziś widzę nie w formie. Rany, znów ta pacjentka psychiatryków co się podaje za specjalistę

Gość Frontierra
Te, psychiatryczna, widzimisię piszemy łącznie :P Skończyłaś wieczorowo przyzakładową szkołę psychologiczną w piwnicy oddziału zamknietego?

Gość zarośnięta
zrób to może jednak lepiej sama a wolną chatę i tak miło będzie mieć :)

Gość on mmmmmmmmmmmmmm
to bardzo podniecajace ogolic dziewczynie cipkeczke.. a potem wylizac taka gladziutka..mmmm

Gość on mmmmmmmmmmmmmm
az mi stanal...

Gość Pani psycholog
Za nikogo sie nie podaje, napisalam w nicku tak a reszte sami sobie dopowiedzieliscie, jak to latwo mozna sterowac ludzmi.Mozliwe ale dzisiaj jestem jeszcze wczorajsza takze posze wybaczyc.Ty frontierra najpierw sama sie naucz poprawnie pisac a pozniej poprawiaj kogos, twoje wieczorowo jest zalosne.