Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polsat Cafe

Czy ma ktoś PDF Łatwy sposób na rzucenie palenia Allen Carr ?

Polecane posty

Gość Polsat Cafe

Czy ma ktoś PDF Łatwy sposób na rzucenie palenia Allen Carr ? mój mail wiwat@onet.com.pl

Gość komp mi sie zyebau
mialam na kompie ktory mi odmowil dzisiaj wspolpracy :O

Gość Max Boxter
Nie ma "łatwego"sposobu na rzucenie palenia.Uwierz. A ludzie którzy twierdzą że można to rzucić i do tego nie wrócić najprawdopodobniej "popalali"a nie palili jako osoby uzależnione i pieprzą jak potłuczeni.

Gość Polsat Cafe
To szkoda. Bo w necie nigdzie nie ma.

Gość Polsat Cafe
Wpisać mam Google Chomik ?

Gość sanitta
w Empiku do kupienia za rownowartosc 2 paczek papierosow :)

Gość tototo5
A ja kupiłem w sieci jeszcze taniej, w sklepie www.

Gość Karol_informatyk_z_Podlasia
Nie trać czasu na ten bełkot :D

Gość Remi1234
Z czystym sumieniem polecam, mi pomogła! Pozdrawiam wszystkich i powodzenia.

Gość gość
maxbother palilem nalogowo. rzucilem

Gość wolna1603
wszystkie anty przeciw książce piszą ci którzy nawet nie zaczęli jej czytać ,paliłam ponad 20 lat po półtora paczki dziennie do dwóch.w momenice skończenia książki wypaliłam ostatniego papierosa ,a teraz z politowaniem patrzę na tych co są niewolnikami ,teraz dopiero czuję jak smakuje życie :D

Gość gość
Zgadzam się. To działa. Ponad 20 lat palenia i kilka nieudanych prób rzucania z różnymi prochami. A dzięki tej książce to banał...

Gość gość
Bo łatwo powiedzieć 'nie trać czasu na ten badziew' nie próbując. Też było mi ciężko uwierzyć, że książka cokolwiek pomoże, ale teraz szczerze mogę powiedzieć - to co jest w tej książce opisane to nie tylko 'łatwy' sposób, ale i jedyny słuszny. Pozdrawiam

Gość gość
Paliłem 40 lat, a ostatnio dwie paczki dziennie. Rzucałem palenie kilkakrotnie, ale bez powodzenia. Po przeczytaniu tej książki rzuciłem palenie bez problemów z dnia na dzień. Ważne aby czytać ją ze zrozumieniem i mieć wolę rzucenia. Nie palę już 1,5 roku. Pozdrawiam MS

Gość gość
Posiadam audiobooka , jeśli komuś nie chce się czytać, a woli posłuchać :) Może ktoś zainteresowany?

Gość gość
Ja jestem zainteresowana☺ aginkab@gmail.com

Gość gość
Witam Jesli ktos ma audiobooka bardzo bym prosił o wysłanie lub kontakt mój email to robert11112@op.pl czekam :)

Gość gość88888888888
Ludzie dajcie spokój! Jak można tak okradać kogoś kto pomógł tylu ludziom... Ja kupiłem ksiązkę za 20zł w necie i mam zawsze na półce jeśli potrzebuje, pożyczam taż najblizszym. Dzięki Allenowi jestem wolny od tego syfu!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość MXXXXXXXX
nie wierzyłem, ale działa i tyle!

Gość gość
polecam !!! właśnie mija drugi rok jak nie pale dzięki tej książce !!! i pomyśleć ile było prób i kasy się wydawało na te inne sposoby, prawda jest taka że wszystko w głowie siedzi i nie ma się czego bać ! ale przyznam że śmiałem się jak dostałem tą książkę bo nie wierzyłem w jej moc ;)

Gość gość
Nie pale dwa lata i nawet nie ciągnie do palenia. Z politowaniem patrzę na tych co palą bo muszą, a myślą że palą bo chcą. Tylko z tą książką można rzucić szybko i bezbolesnie.

Gość gość
mi pomogła paliłam 10 lat ramke na dwa dni, warto dzięki tej książce nie musiałam rzucać palenia siłą woli!!! ta książka zrobiła mi pranie mózgu

Gość gość Janusz
TA malutka ksiazeczka to jest najlepsza metoda na pozbycie sie tego syfu. Ja juz nie pale 4 rok i nigdy nie mialem nawrotow. Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Gość gość
Ktoś tu o Desmoxanie pisał, a dla mnie zarówno on jak i inne farmaceutyczne badziewia, to jedno wielki g...książka naprawdę robi dużo więcej, to taki rodzaj pozytywnego prania mózgu i przede wszystkim skutek gwarantowany. Warunek:przeczytać powoli i ze zrozumieniem, na szybko i po łebkach nie przyniesie efektu. Przyznam, że po pierwszym razie efektu nie było, ale to był właśnie efekt tzw.czytania w biegu.

Gość Sylviku
Taaa desmoksan haha :) dobre. Te wszystkie leki nie naprawia jednego - psychiki uzaleznienia. Psychiki trzymania papierosa w rece.. wyjscia sobie na fajeczke po obiedzie.. wszyscy co polecaja tu leki to platna reklama. Uzaleznienie od nikotyny czyli glod nikotynowy trwa 5dni. Reszta to psychika. Ksiazke za namowa przeczytalam razem z kokezanka 5 lat temu. Palilam paczke dziennie. Obie po skonczeniu ksiazki z dnia na dzien rzucilysmy. Zupelnie bezboleśnie. Nawet nie zatesknilysmy. Ta ksiazja to dla mnie pozytywne i skuteczne pranie mózgu czyli leczenie psychiki uzaleznienia od fajek. Kiedys polecil nam ja kolega z pracy.

Gość gośćpipi
Polecam dziala

Gość gość
Poprosze o audiobooka jeśli ktos ma em11@interia.pl z gory slicznie dziekuje.

Gość gość
Witam, tez poprosze jesli ktos ma. Dziekuje. anushka.b@wp.pl.

Gość ile tu adresów mailowych
Ludzie, nie narzekajcie potem że masa SPAMu Wam przychodzi jak podajecie ot tak swojego maila. A książkę, bez łaski można kupić za ok.25-30zł w interncie bez problemu i będzie to legalne działanie. Kto rzucił palenie wie o czym mówię, to hołd dla Allena za pomoc!!!