Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurka swiataaa

Były mąż, jego nowa partnerka a nasze dziecko- pomocy!!!!!!

Polecane posty

Gość chmurka swiataaa

Witam,wczoraj wieczorem były mąż zabrał naszą 3-letnia córeczkę do siebie na noc. Od pewnego czasu mieszka z nim jego nowa partnerka,a nasz córcia spała u nich pierwszy raz odkad ona mieszka.No i w nocy dzwoni do on do mnie i mówi,że mała się obudziła,płacze że nie może się uspokoic,że chce do mnie i żebym przyjechała. No to ubrałam sie i po nią pojechałam . Pytałam sie go,czy mała mogła sie czegos wystraszyć,czy nakrzyczał na nią,czy moze ona na nia krzyknęła i co się stało,a on powiedział,że niczego sie nie wystraszyla.. Ale ja tak płaczącej mojej córki jeszcze w zyciu nie słyszałam , nie mogłam jej uspokoić,a jak pytam co sie stało,to tylko mówi,że ona nie chce juz jechac do taty :(. Nie wiem,co teraz,przeciez siłą jej tam oddawac nie bedę,ale mój eks wydzwania i mówi,że chce ją zabrac do siebie,bo teraz ma urlop . Co sądzicie? Powinnam dać mu małą bez względu na jej płacz,ale chyba bez sensu żeby siłą ją tam dawać,jak myślicie,co mogłobyc przyczyna takeigo jej ataku płaczu ?

Gość ja bylam taka zdolniacha
nowe miejsce,brak mamy przy boku..w koncu ma dopiero 3 lata...

Gość krowa w paski fioletowe
Trudno powiedzieć co było przyczyną płączu. Tego dowiesz się tylko od dziecka. A co do dawania dziecka mężowi- w takiej sytuacji bym się nie zgodziła. niech stopniowo zacznie na nowo umacniać więź- ale rozhisteryzowanego czy zapłakanego dziecka nie wypchnęłabym z domu. porozmawiajcie- na pewno osiągniecie kompromis

Gość chmurka swiataaa
Ale mała już do roku regularnie chodzi do neigo na weekendy i zawsze było wszystko ok, tak sie niestety złożyło,że z meżem nie ułożyło nam się,ale zyjemy w dobrych relacjach,takze nie zabraniam mu widywac sie z córką,moze ja zabierac kiedy chce i nigdy nie było czegoś takiego. Boję się,że to ta jego nowa coś małej zrobiła.. :(

to zaproś go do siebie i porozmawiaj z nim poważnie. powiedz jak wygląda sytuacja- może dojdziecie do tego, co się tam stało

Gość ja bylam taka zdolniacha
yhm zrob z nowej kobiety swojego eks potwora...zazdrosna jestes o niego? male dzieci maja bogata wyobraznie,wystarczy,ze cos jej sie przysnilo,potem zobaczyla jakis cien na scianie i histeria gotowa,a nikt nie uspokoi tak jak mama

Gość superowyyyy
moze sex uprawiali.

Gość chmurka swiataaa
Nie,nie jestem o niego zazdrosna,bo też już sobie życia ułożyłam :P I nie sądzę żeby przy niej sex uprawiali.. To nie chodzi o to żeby zrobić z niej potwora,ale nie uwązacie,ze to dziwne,że jak mała była u niego tydzien temu,dwa,trzy to nic nie było,a teraz jak sie ona wprowadziła to dziecko dostaje spazmów ?

może zwyczajnie zdziwiła się zmianą, poczuła się nieswojo

Gość chmurka swiataaa
A rozmawiałam już dzisiaj z nim , no i on powiedział , że małej nic się nie stało,no i ze chce ją zabrac,najlepiej dzis,ale się nie zgodziłam , niech dojdzie do siebie..

na spokojnie mala musi z powrotem nabrać zaufania. niech się z nią spotka u ciebie, później zabierze na lody. pewnie jej przejdzie. porozmawiaj jeszcze z dzieckiem. od trzylatka można sporo wyciągnąć

Gość fggbvvbbvfh
Dziecko zobaczylo obca babe w domu taty i moglo sie poczuc nieswojo-za duzo wrazen, bo przeciez wczesniej tej pani nie widywalo ! Nowa laska eks meza nie musiala nic zlego zrobic ! Tez mam wrazenie, ze jestes zazdrosna troche i nie lubisz jego nowej partnerki, dlatego wine za zajscie chcesz na nia zwalic. A dla dziecka po prostu to byla duza zmiana-zawsze sama z tata, a znienacka obca kobieta sie pojawila.