Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow cos nie tak?

brak jakichkolwiek objawów ciązy a ciąża jest!

Polecane posty

Gość znow cos nie tak?

Cześc dziewczyny Mam taki problem nie problem. 2 lipca miałam dostać miesiącze, zrobiłam test 2 kreski. I wszystko ok. Tylko jedno mnie zaczyna martwić. Na wszystkich forach na które wchodze dziewczyny maja jakieś objawy, i to z reguły po kilka n raz: a to powieszone piersi i bardzo bolące, jakieś bóle kłucia, mdłości , alergie na zapachy itp. A ja nic! kompletnie nic. nawet brzuch jakby bardziej płaski w ostatnich dniach ( ogólenie jestem szczupła raczej, ale teraz ten mój brzuch to naprawe taki fajny płaski). Jakby nie test to bym nie wiedziała że w ciązy jestem Miała któraś też tak że nie było objawów żadnych??? Martwię suię tym bardziej że przewaznie dziewczyby piszą że dobrze ż maja objawy bo to oznacza że ciąża się prawidłowo rozwija bo hormony działają

Gość niuu
dwie ciążę i dwa razy brak innych objawów jak tylko brak miesiączki. Nie każdy ma tak samo. Wyluzuj. :D A i żeby nie było z tych ciąż mam dzieci urodzone z wagą ponad 4kg więc rozwinęły się świetnie mimo braku objawów na początku. :)

Gość kucyk pony
Ja też praktycznie bez objawowo. Na początku może mnie troche cycki bolał, ale inaczej niż przed okresem. Ciąże tak naprawdę zaczełam odczówać w połowie 8 miesiąca :)

Gość znow cos nie tak?
no i takich odpowiedzi chciałam usłyszeć:) dzięki

ciesz sie po prostu :) nie doszukuj drugiego dna nie wiesz ile bym dała za ciążę bez mdłości...