Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10An

Zostałam zaproszona na chrzest

Polecane posty

Gość 10An

dziecka siostry mojego chlopaka. Nigdy nie bylam na zadnym chrzcie i nie jestem obeznana w temacie. Co dac, ile dac? Prosze podpowiedzcie mi :) Dodam, ze nie spie na pieniadzach ;)

Gość Niuniulkai
a chłopak jest chrzestnym ? bo jak tak to zupełnie inna bajka

niektórzy są zwolennikami pamiątkowych prezentów: jakieś srebrne smoczki, łyżeczki, duperele inni stawiają na święte medaliki, kolczyki itp ja jestem zdania, ze są to niepotrzebne bibeloty, na ktore wydamy kase, a które nikomu sie nie przydadzą na chrzest mojej bratanicy kupiłam zabawkę wartosci 100 zł i 150 zł włożyłam dodatkowo do koperty. dziecko bylo szczesliwe i rodzicom troche ulżyłam bo jednak chrzciny dla 20 osób to nie lada wydatek natomiast moja córa po chrzcinach ma 6 złotych medalików i złote kolczyki i tylko jeden prezent byl typowo dla dziecka - zabawka :)

Gość ......................kropka
jeżeli nie jestes do konca rodziną i nie masz zbyt pieniedzy to kup jakis zestaw ubranek dziecku zawsze sie przydadzą i starczy

Gość 10An
Tak, chlopak jest chrzestnym ale ja sama od siebie chce dac swoj prezent lub pieniadze. Nie jestem rowniez zwolenniczka pierdol i medalikow. Dziekuje za odpowiedzi :)

Moge CI powiedziec co moja corka dostała na chrzciny w 2010 roku. Córka miała niecałe 3 miesiące i dostała: - od chrzestnej dostała 100zł i do tego mały gadżecik: taka grzechotka ze srebra od jubilera z data urodzin i imieniem. - od chrzesnego dostała bardzo fajny album do zdjec: drewniana okładka a na pierwszej stronie wydrukowane życzenia i w ogole fajnie to wyszło, bo ja wydrukowalam 20 wielkich zdjęc z pierwszego roku zycia, po 1 zdjecia z miesiaca i damkiedys corce ten album. - ogólnie najwiecej było kasy i teraz bardziej mi sie przypominają prezenty które dostała na roczek - chrzest mi sie troche zamazał ;) jak sobie przypomne co jeszcze to napisze.

Gość Mam 31 lat!!
Poleciłabym oczywiscie jakąs zabawke Fisher Price dla dziecka. Jakąs edukacyjna oczywiscie patrz na przedział wiekowy.