Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nelly_Belly

Co myślicie o wprowadzeniu rutynowym obrzezaniu niemowląt?

Polecane posty

Gość Nelly_Belly

Ja jestem jak najbardziej za i uważam że ten zabieg powinien być w PL obowiązkowy. Wreszcie wszyscy faceci mieli by takie piękne i czyściutkie ptaszki, a i dla nas, kobiet, wiadomo że było by to zdrowsze, no i seksik znacznie dłuższy. Osobiście uważam że napletek jest ohydny i nigdy już takiego nie dotknę, a jak będę miała syn to natychmiast karze go obrzezać i jestem pewna że jego przyszła żona będzie mi za to wdzięczna. A Wy jak uważacie? Zgadzacie się? Kto jest ze mną?

Gość według mnie ten pomysł jest
dobry

Gość jak przeczytałam ten temat
Właśnie wczoraj rozmawiałam o tym z mężem i też mówię, że nie byłoby tych problemów z odciąganiem i potem stulejka, a ona na to, że to okropne, że jak główka jest na wierzchu to by go bolało cały czas (!) i by nie czuł takiej satysfakcji w seksie... :O

Gość niech każdy
Niech każdy decyduje sam o swoim ciele. Co to znaczy obowiązkowe - kiedy wreszcie w wolnym kraju ja będę mogła decydować o sobie? Aż takie jesteście ułomne że wszystko musi regulować wam rząd?

Gość według mnie ten pomysł jest
egoista!

Gość babolll
poryta idiotka wez sama sie obrzezaj

Gość ten taki owaki
ale wy baby macie nasrane w glowach o tym obrzezaniu, moja tez raz mnie miesiacami meczyala, zebym sie obrzezal, bo sie naczytala takich glupot, powiedzialem jej: "ok kotku, skoro juz nie mozesz zniesc mojego penisa, to ty za to idziesz na zwezanie pochwy, bo w takim razie ja mam dosc twojej rozklapiochy", najpierw bylo ze jak smialem czegos takiego od niej wymagac, bo on to akurat mogla ;-) potem jakos do niej trafilo ze przegiela i wciaz jestesmy razem( juz 8 lat)