Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość csdgfsd

jak fajnie przezyc zycie? potrzebuje odmiany

Polecane posty

Gość csdgfsd

generalnie wszystko ok, jestem szczesliwa, ale sa teraz wakacje i potrzebuje cos zrobic, cos innego, wyrwac sie. pracuje, prace mam fajna, duzo nowych ludzi-czad, swoich znajomych tez mam, choc juz niektore relacje sie rozlecialy,studiuje, nie mam faceta, mieszkamz rodzicami i chce czegos nowego. praca fajna, ale siedze przez to w miescie, nie mam kiedy sie wyrwac gdzies, no i trzeba na to zarobic. mam ochote na ognisko, duzo fajnych ludzi, alkohol, wyglupy, smiech, romans/milosc. ech, wakacje:)

Gość obcasik
ahhhh też chcę :D skoro ekipa jest więc czemu nie działasz? :D

Gość csdgfsd
nie mam az tak wielu znajomych, a teraz to wiadomo, kazdy ma swoje i nie jestemy raczej 1 ekipa, tylko ja kumpluje sie z roznymi ludzmi, ktorzy ze soba nie sa powiazani. nie wiem, cos musze zrobic, rozpiera mnie pragnienie przezycia czegos innego, zwykle to pragnienie gasza wyjazdy, w te wakacje nic nie zaplanowalam, myslalam, ze wyjade pozniej, ale nie wiem, czy wytrzymam.

Gość obcasik
hm, może jednak uda się skumac kilka osób jakoś ? ja mam te same pragnienia, w środku aż mnie rozpiera energia,szaleństwo ale no nie mam warunków do tego :D ah ah ostatni gorący w tym roku miesiąc, trzeba korzystać czego ci życzę :D

Gość csdgfsd
wlasnie, bo zaraz oprzyjdzie zima i zamulka, a latem wszystko jets takie inne, czune sie te krew w zylach po prostu. mam ochite na wieczorne spendy, upijanie sie, nie ma juz tego,. niby imprezy mnie nie kreca, ale teraz chetnie bym posla gdzies poszalec, poskakac.musze isc w takim razie, to zaden wyczyn i brak trudnosci, a moze mi ulzy:)

Gość receptanachęć
Wejdź na sympatia.pl wybierz kogos kto ci sie spodoba,sprawdż mniej więcej czy ma to co lubisz, spraw by cie poderwał potem sprowokuj by tu na jakiś czas przyjechał do ciebie,poznaj bliżej,a potem wyrwij sie na wakacje do niego! Baw się dobrze i może coś się odmieni na lepsze u Ciebie.

Gość csdgfsd
dzieki za pomysl, ale nie korzystam z tego typu portali. cos wykombinuje:)

Gość receptanachęć
Pomyśl On się ucieszy i będzie chciał sie toba chwalić Codziennie będa imprezy i szaleństwa poznasz masę fajnych ludzi bo skoro on fajny to jego znajomi też Będa ogniska będzie romans będzie nowe nowe i nowe!

Gość receptanachęć
,,Tego typu"-wybacz ale brzmi jak obelga..

Gość receptanachęć
,,Tego typu"-wybacz ale brzmi jak obelga..

Gość csdgfsd
ale zebym poznala fajnego, a wiadomo jak to jest.

Gość csdgfsd
tego typu jak sympatia, czyli portale anonsowe. z restza dla mnie sa slabe, dla Ciebie-fajne i ok, kazdy ma swoje zdanie, nie?:)

Gość receptanachęć
Słabe bo?

Gość receptanachęć
Fajnego przynajmiej na romans bo nigdy nie wiesz czy na zawsze czy nie...

Gość receptanachęć
słabe to jest jak rejestrujesz się na tego typu portalach a następnie wystawiasz na widok wszystkich i czekasz na zaczepki-bardzo słabe Totalna strata czasu.

Gość receptanachęć
A lubisz zakupy? To to jest podobne Wchodzisz szukasz według określonych parametrów jakbyś wybierała nowy samochód i jak juz masz określona ilośc swoich typów to testujesz robisz jazdę próbną ;) wedle uznania i fantazji.