Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysportowana filigranowa

faceci, którzy nie uprawiają sportu i nie są wysportowani

Polecane posty

Gość wysportowana filigranowa

tzn np nie potrafią pływac, grac w piłkę, nie znaja sie na żeglarstwie, nie jeżdżą regularnie na rowerze, nie cwicza okazjonalnie na silowni, nie potrafia jezdzic na nartach itd to cioty i złamasy, i żadna atrakcyjna, interesujaca kobieta sie nimi nie zainteresuje 🖐️ czas spojrzec prawdzie w oczy! sport to zdrowie i afrodyzjak.

Gość addalinnada
coz opona zamiast 6 paka jest ohydna a na ulicach widak nawet 20 letnich spslakow brzuchaczy- tlusty brzuch to ohyda -a facet nie m ausprawiedliwienie ze to pociązy-brzuch pokryty sadlem to dno-fuj

:D zabawne bo panowie typu bears zawsze mają branie a wątpie zeby uprawiali jakis sport lub łazili na siłownie

Gość addalinnada
spasiony facet jest ohydny-brzuch to powinien byc kaloryfer , deska 6 pak-ale łatwiej siedziec przed tivi , chlac piwo i zrec tlustosci -to nie zalezy od wieku bo sa 20 letnie brzuchate spaslaki i 60 latkowie wysportowani z plaskimi brzuchami, trza silnej woli i dyscypliny, ponadto facet anatomicznie ma mniej tluszczu w ciele niz baba na ogól-ale jak se zapuszcxza bandzioch to ohyda-nawet jesli ryj ładny

1. Pływam i to nawet dobrze 2. Gram w piłkę nożną i siatkówkę 3. Czasami jeżdżę na rowerze 4. Olewam siłownie 5. Dobrze jeżdżę na nartach Jakie mam szanse?

Gość addalinnada
jak masz plaski brzuch to duze -lepiej miec zwisly zad niz tlusty brzuch

Gość addalinnada
tlustego brzucha wlasciwie nie da sie zamaskowac-sadlo sie wylew a-fuj-zwykle sadlo jest spowodowan eprzez obzarstwo i lenistwo -taki np tom krus lat 49 a facjata i sylwetka 30 latka-przyklad brac zamiast sie objadac

Gość ajnokkala
oj faceci nawet mlodzi to spaslaki czesto sa-maja opone na brzuchu zamiast kaloryfera,

Gość Wy to chciałybyście tylko
kaloryfer nie zależnie od tego jakim byłby człowiekiem. byle wygląd atrakcyjny nic więcej się dla was nie liczy!!

Śmieszny Student 1. Pływam i to nawet dobrze 2. Gram w piłkę nożną i siatkówkę 3. Czasami jeżdżę na rowerze 4. Olewam siłownie 5. Dobrze jeżdżę na nartach Jakie mam szanse? zapomniales dodac 6.surfuje po internecie :-D

Gość grzyb stary
a mi opada mi fujara przy ślicznej, zgrabnej idiotce, która wita mnie słowami - dobrze, że już przyszłeś 🖐️

Gość Supremus Dux
Ja nie robię tych rzeczy o których tam wyżej napisałaś. Jestem prawnikiem z wykształcenia, przyjęto mnie na aplikacje komorniczą. Poza tym od 4 lat pracuję jako drwal w lesie.

Gość pulliannna
szczupla sylwetka oznacza pracowitosc, silny charakt r samodyscypline za sadlo(pomijajać leki i choroby ktore moga je powodowac ) oznacza lenistwo ,niechlujstwo , słaba wol e a mięczakow i leni zadna chyba bab nie lubi, więc przestancie chlopy piwsko żłopać i wyrzezbcie s e6 pak

Gość pulliannna
brzuch powinien byc plaski a zad jędrny-a nie zwisły,, jak ktos ma opone na brzuchu to powinien worek nosic a na plazach jest pelno spaslakow co maja brzych jak kobietaw 9 miesiacu ciazy, ze tez sie nie wstydz obnosic sadla swego.

Gość pulliannna
sa nieliczni szczesliwcy co moga zrec wszystko i nie tyja -fajnie im ale pozostala czesc ludzkosci mus walczyc z sadlem co im sie na ciele zbiera

Gość pulliannna
pewien znany prezenter ma figure 20 latk a, mlodo wyglada- przecietny facet w jego wieku to worek sadla i zwislych miesni-brzuch to moze miec kobieta w ciazy i po ciazy -facet z brzychem roztytym to cienias

Gość sader
kobiety ktore nie uprawiaja sportu, sa ciotami

Gość pulliannna
brzuch ma byc płaski-a sadlo to ohyda,

Gość pulliannna
kto nie ma 6 paka ten ma ohydnego flaka

Gość moje misiaczki
odwalcie sie od brzuchaczy, lubie miskow i wara od nich. trenujcie swoich kaloryfiarzy jak chcecie, ja moich brzucholkow podkarmie jeszcze piwkiem.

Gość pulliannna
kto ma duzo kasy ten moze ujędrniac zad prądem -u kosmetyczki, coz poprawa urody kosztuje acha i usuwac pahowe kosmacze

Gość pulliannna
tlusty brzuch to ohyda-trza walczyc ze slabosciami i tluszczu faldami

Gość moje misiaczki
pachowe kosmacze zostaja gdzie ich miejsce!!! brzusio tez ma byc wlochaty!!!

Gość pulliannna
chyba kazdy moze nie chlac piwa , nie zrec slodyczy , tluszczu itp w domie ćwiczyć-to nic n nie kosztuje a 6 paka se wmozna wyrzezbic

Gość moje misiaczki
kaloryfer to ohyda, jakby komus cymbalki na brzuchu wtrosly

Gość pulliannna
tak , typowy polak to ma styl i wyglad ala Ferduś K.-kapcie dres zapierdziany, bandzioch ze hooho

Gość moje misiaczki
lepszy chudzielec od muskularza, ale miski i tak sa namber łan.

Gość pulliannna
sadlo to ohyda, pracodawcy czesto nie chca zatrudniac spaslakow -bo moga przebierac w adonisach