Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoToZaGowNoo

Mam nadzieje, że te patałachy z siatkówki, jutro odpadną

Polecane posty

Gość CoToZaGowNoo

Boże jaki to jest nudny i beznadziejny sport ta siatkówka to ja pierdole.. no punkt za punkt, takie gówno, że żal... tylko wyjątkowe debile i idioci moga to oglądać :O mam WIELKĄ nadzieje, że jutro czy kiedy tam te lamusy grają (oczywiście chodzi mi o udział w Igrzyskach Olimpijskich), te cioty zasrane odpadną i żeby dostali w dupe 3:0 w setach won z lamusami i z chujowym sportem!!

Gość juterkooo
racja!! siatkowka to nuda jak chooj, tylko pilka nozna jest nudniejsza i same gejusie ja ogladaja. a moze jednak siatkowa gorsza... trudno zdecydowac

Gość COTOZAGOWNOOO
// Wiele bym dał, żeby nasi piłkarze grali tak jak nasi siatkarze. // a ja nie.. wychodzimy niby to na pewniaka ze rozjebiemy rywali 3;0 a tymczasem jakas zjebana australia a wczesniej bulgaria łoi nam dupsko az smierdzi gownem w calej polsce zal frajerni juz wole naszych pilkarzy! przynajmniej kazdy wie na co ich stac.. anie tak jak tutaj, niby wielcy herosi a w dupe dostaja od LAMUSOW !!!

Gość tak prosto z mostu
siatkowka jest dla inteligentnych

Gość juterkooo
dla inteligentnych to sa szachy

Gość nie lubie siatkarzy
sa nieprzyjemni,zarozumiali. nie da sie ich lubic. zapatrzeni we wlasne dupska. pilkarze mzoe i graja slabo,ale to sa fajne otwrte chlopaki. a siatkarze nawet we wlasnej grupie sie gryza,az wstyd przed zagranicznymi mediami,nie ma tej wspolnoty.

Gość tak prosto z mostu
ale przecież nikt Was nie zmusza do oglądania ,ja piłki nie trawie i nie oglądam :) A piłkarzom na Euro kibicowałam :P