Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerze to nie wiem

W jaki sposób robi sie domową, niskokaloryczną owsiankę?

Polecane posty

Gość szczerze to nie wiem

Bo chciałabym sie nauczyć, jakby ktoś znał prosty przepis dla laika to będe mega wdzieczna! ;D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann
Ja robię z trzech łyżek płatków górskich, dodaję łyżkę siemienia, łyżkę pestek słonecznika, łyżkę otrębów owsianych i słodzę słodzikiem lub ksylitolem. I albo do tego dodaję jogurt albo płatki gotuję a resztę dodaję potem. Jeśli chcę to do jogurtu to bardzo często prażę płatki na patelni, żeby były chrupkie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja biorę niecałe 2 szklanki wody, wsypuję 4 łyżki płatków owsianych, 2 otrębów owsianych i łyżkę zarodków pszennych, do tego kroję jabłko i gotuję chwilę. Słodzę słodzikiem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szarkia
ja robie na mleku chudym , a nie na wodzie ! i niczym nie słodze jest okey taka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ojej jakie pyszności......
odchudzałam się i takich rzeczy nie jadłam ale teraz juz tylko utrzymuje wagę i marze o płatkach owsianych. najbardziej lubie na mleku ale też namoczone i potem z tartym jabłkiem, pestkami słonecznika i suszonymi sliwkami doprawione cynamonem i słodzikiem lub miodem - pycha !

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ojej jakie pyszności......
jednak płatki nigdy nie beda niskokaloryczne bo same w sobie mają dużo kalorii

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×