Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Co zrobić gdy czuje sie samotna?

Polecane posty

mam 15 lat. chodze do jedne z gorszych klas (wszyskich możliwych klas:5) mam koleżankę ale jej nie mogę sie zwierzyć ze smutków bo ona mnie wtedy nie słucha, zmienia temat albo wyśmieje-nie jest to zbyt przyjemne. chłopaka też nie mam. jak ide ulicą to czuje na sb spojrzenia ale chłopak który mi sie podoba jest dla mnie chamski a pod koniec lipca widziałam jak sie całuje z jakąś rudą panną. moim rodzicom też se nie zwierzam bo oni mają dużo pracy i zazwyczaj są zmęczeni i mówią żebym dała im spokój mam w życiu satysfakcje. gram w siatkówkę i to wyjątkowo dobrze (bo u mnie wybitnie wysportowanych nie ma) ale przez to mi dużo osób mnie nie lubi. wszyscy chwalą moją koleżanke (wybitnie brzydką z pokrzywionym kręgosłupem) ale mnie nic dobrego nie powiedzą wręcz przeciwnie co mam zrobić w tej sytuacji? ale prosze bez głupich tekstów bo sądzę że są tu w miarę dojrzali ludzie

Gość pausilippia
nie licz na ludzi , licz pieniądze, nie wierz w przyjazn bo to g..o-ja nie wierze-wole ksiazki od ludzi

pausilippia - masz trochę racji. Ludzie w tych czasach chyba nie wiedzą, co to przyjaźń... Liczy się tylko materializm :o Autorko, wiele osób w twoim wieku czuło się podobnie i chyba trzeba po prostu przez to przejść. Na chłopaka przyjdzie czas, więc tym się nie przejmuj. Natomiast tego chamskiego to w ogóle olej, bo najwyraźniej to jakiś dupek. Sama zmarnowałam w podobnym wieku sporo czasu na chłopaka, który nie był tego wart i teraz żałuję. To dobrze, że masz pasję, bo odnosze wrażenie, że to ostatnio rzadkośc u ludzi... Ważne, żeby robić to, co się lubi :)

Gość pausilippia
jak tos jest introwertykiem , odludkiem od urodzenia -to jego spraw a-trudno zmienic charakter a jesli mu tak dobrze to niech se taki bedzie -bez przyjazni mozna zyc , ja bez niej zyje cale me dlugie dosc juz zycie

Ja z kolei mam z tym problem, bo lubię towarzystwo ludzi, jestem nadal trochę naiwna i zbyt szybko zdarza mi się komuś zaufać, a potem żałować... Lubię mieć znajomych, lubię wyjścia na imprezy czy po prostu spotkania. Ale czasem okazuje się, że relacja, która ma zalążki przyjaźni w gruncie rzeczy jest tylko zwykłym koleżeństwem i bardzo niewiele trzeba, by ją zerwać...

Gość pausilippia
ja wiare w ludzi stracilam dawno w szkole i na zawsze

Gość pausilippia
jesli sa to ja ich nie spotkalam swait to zlo g..o bagno