Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 277777777777777

Mam 27 lat i nigdy nie miałam faceta...

Polecane posty

Gość 277777777777777

nawet nie trzymałam żadnego za rreke, z zadnym sie nie całowalam...nie mowiąc juz o seksie... nie jestem szpetna, nie mam tez mega wymagań - nie szukam modela, 30letnego milionera- wiem gdzie moje miejsce... szukam zwyczajnego faceta, nie nudziarza, rozrywkowego, towarzyskiego, z ladnym usmiechem, lubiacego sport ale dla takich z kolei ja jestem niewidoczna, nudna, niesmiala, cicha... Pora pogodzic sie ze staropanieństwem

Gość maniooo ciekawskiii =)
Pora zmienić siebie :)

Gość fgddghm,fdgmfdmn
na kafeterii peno normalnych prawiczków zaloz czarny nick, zaloz maila nowego i podaj w stopce, napisz cos o sobie a pewnie z kims pogadasz i sie spotkacie :classic_cool:🖐️

napisz do mnie z chęcią Cię poznam akh@onet.eu

Również nigdy nie miałam faceta, nigdy nie byłam na randce, nie całowałam się itd. Wszystko dlatego, że jestem brzydka i gruba ;/ Ehh, pozostało mi tylko pogodzić się z samotnością....

Gość facet taki.....
ja mam 28 lat i tez nic niech mnie szlag

Gość dziewitza orleańska
ja mam 22 i podzielę twój los 😭

Gość patataj patataj
Moze chadzaj w kregach twoich zainteresowan, pokazuj sie tam i moze On tez tam bedzie...

Gość eee tammmmmmmm
22 lata to jeszcze młódka jestes :P ( do kolezanki wyzej ) ja mam 26 i tez nic :( zadnego pocalunku, zadnej prawdziwej randki tylko ''spotkania'' w parku, w kinie itp i rozmowa o niczym. Piekna nie jestem, taka hm zwyczajna dlatego tez szukalam zwyczajnego faceta, zeby po prostu z kims byc, miec dla kogo zyc :P ale zazwyczaj nie jestem w ich typie albo chcą mnie przeleciec :D - to sie czuje, zwlaszcza jesli ktos maca cie reka po tyłku i probuje ją wsadzic w wiadome miejsce :D

Gość PabloPicassoss
ale pierdolicie . Kazda zmora znajdzie swojego potwora

Gość Wielki Elektronik
eee tamm wrzuc zdjęcie, bo mnie się podobają normalne, naturalne kobiety

Gość Ścieme walicie
mężczyźni nie mają takich wymagań jak kobiety. Żaden facet nie sprawdza CI cm.

Gość ja tez mam 27 lat
no ok miałam faceta, całowałam się, byłam też na randkach itp, ale od 5 lat jestem SAMA 😭 . Nie wiem czemu się tak dzieje :( .

Gość klkl
nie ma tylko ten kto nie chce

no właśnie to że Wy chcecie, pragniecie i nie macie to jest dziwne. bo ja nie chcę więc nie mam motywacji bo nie odczuwam takich pragnień przecież to nie może być trudne. ile ja znam ludzi w związkach a nie są specjalnie towarzyscy ani ładni ani nawet mega interesujący.

Gość klkl
troche odwagi i odrobine cierpliowsci i napewno kogoś sie znajdzie

whedif czym bardziej się wypierasz tym bardziej pokazujesz, ze brakuje ci faceta. Gdyby to było dla ciebie naturalne, to nie miałąbyś takiej potrzeba zeby często o tym wspominać.

Ale pojawiasz się na takich tematach. Próbujesz caly czas zabijac w sobie poczucie samotności. Twoją desperacje widać. ''przecież to nie może być trudne'' I pisze to osoba nieśmiala, która nigdy w zwiazku nie była?

Gość KtośSkądś
o co to? jakaś grupa wsparcia? To ja też dołączam. ;) Nigdy za rękę i pocałunki, i tak dalej. I brzydki jestem. Ale jakoś z tego powodu lamentować nie zamierzam. :p Trafi się ktoś kto będzie ze mną chciał być i z kim ja będę chciał być, to się trafi. A jak nie... Trudno. :p Jakoś nie gonię za wzorem "zbuduj dom, spłódź syna, posadź drzewo." Nie wiem czy kolejność poprawna. :D Mamy 21 wiek domy i mieszkania budują deweloperzy, drzewa radzą ekolodzy, a dzieci można metodą in vitro... Ehh... Nie ważne. ;)

Gość Fern86
Wiecie co... Jeszcze kilka tygodni temu mogłabym się tutaj do Was przyłączyć, bo jeszcze kilka tygodni temu byłam 26-latką, która też nigdy nie miała faceta. Ale jak się okazuje wszystko może się zmienić w ciągu kilku dni. Ja też już wcześniej straciłam nadzieję, ale uwierzcie, że nigdy nie jest za późno. Głowy do góry, dziewczyny :)

michał3 - nie uważam, by to było trudne. ja wierzę że mogłabym, gdybym się spięła. koleżanki mówiły, że to łatwe. wystarczy zadbać o siebiie, pomanipulować takie tam. nie jestem bardzo nieśmiała, tylko nerwowa. to wszystko psuje. Próbujesz caly czas zabijac w sobie poczucie samotności. - owszem ;) przynajmniej tu jestem rozmowna

Gość do Fern 86
gratuluję - jak poznałas swojego obecnego faceta? Zazdroszczę - ja jak zwykle wiatr w oczy i wszystko nie tak

Gość do 277777777777777
No to ładnie zaczynasz ten nowy rok:P Ja też jestem w tym samym wieku i mam podobną sytuację. Staram się to zmienić a nie się z tym pogodzic:P

Gość Fern86
Poznałam go przez internet, na jednym z portali randkowych :) Nigdy nie wierzyłam w tego typu strony, a tu proszę: pierwszy wybór i już udany :) Oczywiście nie wiadomo ile to przetrwa, ale na razie jest bardzo fajnie :)