Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Może dziecko

A jednak jestem w ciąży

Polecane posty

Gość hrtuolk
jak robi sie test?

Tylko jak to powiedziec dla mojego faceta jest w trakcie rozwodu(zona puszczała sie na lewo i na prawo)i ma 2 podchowanych dzieci z drugiej strony wkoncu wie skąd sie biorą dzieci hehe:)

Gość majorrrrquai
wez sie cofnij do podstawowki bo nawet wyslowic sie nie umiesz

Gość niuu
no to jesteś i tyle

Nie wiem, czy pogratulować, czy Cię pocieszyć- jakoś nie wyczuwam zbytniego entuzjazmu...

Mi to odpowiada ale boje się jego reakcji ma w tej chwili inne problemy rozwód ma małe dzieci z żoną ,na razie są w separacji.

Obawiasz się, że się odwinie i Cię zostawi. No cóż, prędzej czy później i tak się dowie. Może im wcześniej się dowie tym więcej będzie czasu na decyzje, plany, ustalenia ... Zachęcam Cię do nie odwlekania tego zbyt długo, potem może mieć pretensje że ukrywałaś ten fakt i nie zrozumie dlaczego się wahałaś.

Powiem mu ale dopiero jak wizyta u ginekologa to potwierdzi,cóż jest dorosły wiedział,że ryzykujemy a jednak nie zależało mu na zabezpieczeniu na początku zawsze były prezerwatywy a później jakoś przestał o nich myśleć a ja za późno wybrałam się po plastry(już byłam w ciąży)

Może tego chciał ost jakoś dziwnie reagował kiedy mówiłam,że mam okres jakby rozczarowany był, nie szło o sex bo dla chcącego nic trudnego w okres też się da mimo,iż to raczej mnie nie podnieca