Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mała Mi_82

Gdzie i w co inwestoać?

Polecane posty

co chwile słyszy się o jakiś biurach podróży, ktore upadają. Teraz jeszcze jakiś amber gold,a ja chciałam zainwestować małą sumke którą sobie odłożyłam ok 25 tys mozecie polecic jakies zaufane banki albo korzystne lokaty i w co najlepiej inwestowac

Gość wredniucha
zainwestuj w siebie - wylecz zęby, idź do fryzjera, zrób badania ogólne i jedź na wczasy na Mazury - akurat ci wystarczy kasy

Gość bonz
W siebie. Nie w parabanki.

Gość wagramm
Moze zainwestuj z 5 tys w spolki na gpw.Tak kursy niektorych spo;lek spadly ,ze mozna zaryzyjowac .Jak nie bedzioe jakiejs katastrofy to za kilka lat masz 10-krotny zysk.

Gość gnojek ale taki prawdziwy
sam bym chciał to wiedzieć, ja tam trzymam w lokatach, mały zysk, ale przynajmniej nie straci się nic a jak masz czas i trochę Cię to interesuję to może w akcje gpw spróbuj - ale tak do 10tys ...

Gość Maluj_P
ogólnie to warto udać się do jakiegoś eksperta niech on doradzi, może i nawet troche kasy stracisz, ale pewnosć ze firma nie zniknie jest najwazniejsza, poczytaj sobie na http://bit.ly/Tyj2cx, dobrze mówi ten adwokta

Gość mąż stanu
Z gieldą radzę teraz ostroznie. Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że w ciągu roku-dwóch lat szykuje sie powazne zalamanie w światowej gospodarce (hiszpania, wlochy i inni nei mają z czego splacac kredytów wiec muszą oszczędzac, im bardziej oszczedzają tym mniejsze wplywy z podatków i znowu muszą oszczędzać i tak w kólko) Bardzo mozliwe ze akcje polecą na leb i wtedy bedzie okazja zeby je tanio kupywać na gieldzie.