Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tammka

Jaka kurtka do kaszkietu i mokasynów dla chlopca?

Polecane posty

Gość tammka

Syn dostał granatowe mokasyny i granatowy kaszkiet. Jaką kurtkę mu do tego kupić żeby pasowała na jesień?

Gość hgfdfghjkl;'
mokasyny i kaszkiet..ło matko..i rosnie mały gej:O

Gość tammka
To mi pomogłaś strasznie. Był z dziadkami na zakupach dziadkowie mu wybrali mokasyny Geox bo oni tylko takie buty markowe uznają, a syn podobno uparl się na kaszkiet. Wierzę bo jest fanem czapek i wszelakich nakryć glowy. Tak wiec mam buty i czapkę ale kurtki brak a chciałabym coś kupić i nie wiem co. Skórzana pasuje? Bo dostałam skórzaną kurtkę po synku znajomej ale nie wiem czy będzie do tego pasowala czy oddać i kupować coś innego? Sportowa pewnie odpada? Ma taką wiatrówkę sportową z zeszlego roku ale jest szaro żolta wiec też jakoś mi nie leże. Nie wiem co mu kupić.

Gość Niuniulkai
kup lepiej adidasy i normana czapkę

Gość ........wrednakropka
i ty na codzien chcesz by syn chodził w tych makasynach przecież to nie wygodne?

Gość tammka
No własnie ten jego jest bardzo podobny do tego ze zdjęcia tylko ciemniejszy granat. Bardzo pasuje do butów. Tylko co z kurtką?

Gość bardzo fajne buty,
mam nadzieję, że znajdziesz do tego jakąś fajną kurtkę ( może dżinsowa, ale ciemna? ), niekoniecznie dziecko ma biegać wyłącznie w adidasach i bluzie

Gość tammka
Zmierzyłam mu tą skórkową ona jest czarna ale ma białe i granatowe wstawki po bokach i do jeansów i tych butów, kaszkietu jednak bardzo fajnie wygląda. Tak wiec przy niej pozostaniemy.