Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziolek bez siedziska

glubie baby zostawia w przymierzalni

Polecane posty

Stos ciuchow I zadowolone. Nie nawidze tego jak przyjdzie taka jedna z druga, nabiora rzeczy do mierzenia, a potem nie laska odwiesic na miejsce. Od dzisiej sie biore za to bydlo I beda tu chodzic jak w zegarku. Ja Was naucze kultury podle lochy. Dosc tego, ja nie jestem tu od odwieszania waszych brudow upoconych.

Gość sensuallllnaaaaa
zgadzam się wchodzę do przymierzalni a tu sterta ciuchów :o ja zawsze odnoszę na miejsce

Ja tez odnosze tam skad je wzielam, ewentualnie odwieszam wszystko na taki specjalny wieszak, ale do diabla nie zostawiam w przymierzalni porozwalanych na podlodze jak fleja, brudas najgorszy. Widac ile szacunku do czyjejs pracy. I to te pseudo najbogatsze baby sa najgorsze. Chociaz biedaczki smierdza.

Najgorsze to te grube ze wsi, pachow nie podmyjo, dezodoranta nie uzyjo, dziurawe skarpety przywleco I leco w miasto odstrojone gorzej jak stroz w borze Cialo I odstawiajo bardaszkie we sklepie, wsiuury jedne, wlochy wystajo spod pach, o zesz fuj, jak se przypomne ten widok to mdleje mnie.

I zachodze na glowe co te wiejskie chlopy z takimi babami robio? Zamiast po wichurach mogli by do miasta duzego przyjechac I wyrwac cos godnego uwagi, zadbanego, znajacego poziom wody, no I z magistrem, a niie te wiesniaczki niedouczone, do szkoly nie lazo a potem wymowka, ze w oborze musialy robziec, gnoj przewalac, albo krowy dojec.

Ja to sie ciesze, ze jestem z miasta, chodz korzenie mam wiejskie, ale naszczenscie tych gienow sie nie dziedziczy I wyyroslam na mondra I wartosciowa kobiete, majaca cel w zyciu I znajaca sie na najnowszych trondach mody.

Won won won niedorobione tempaki won!

Gość eeeeeeeeeee
A Ty nie pisz że jesteś bez siedziska tylko BEZ MÓZGU!!! Tępy głupi koźle! Zmień pracę jak Cie ta wkurza,bo co dzień zakladasz podobny temat! Jeśli tam pracujesz to jesteś jak dupa od srania żeby posprzątać!!! Nie widziałam w sklepie regulaminu że mam odnieść. Tobie się nie chce chociaż to Twój obowiązek nam też nie.....

Jak nie widzialas to zobaczysz, ja osobiscie sie o to postaram. Zglaszam Cie na policie za to, ze mi ublizylas. Przesadzilas w poscie powyzej. Pozalujesz tego. Wlasnie zrobilam zdjecie Twojemu wpisowi. Spodziewaj sie listu z prokuratury mala nedzna dziwko z wielko dupo.

Gość eeeeeeeeeee
buhahahahaha...........

Ha ha ale zabawne, smiejesz sie jak kon tlumaczko nieroziwnienta. Uwierzysz jak zobaczysz. Obrazilas moja rodzine.