Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyhgrtrhtr

juz stracilam nadzieje ze poznam normalnego kochajacego facetal;/ to juz chyba n

Polecane posty

Gość hyhgrtrhtr

nie te czasy na milosc:o

Gość Supremus Dux
Pewnie i tak omijasz ich szerokim łukiem.

Gość asdasdasa
A ja stracilem nadzieje ze poznam normalna,kochajaca kobiete :(. Dookola szerzy sie kurestwo, zdrady, a kobiety i tak wola niegrzecznych facetow

Gość hyhgrtrhtr
ta jasne:o lukiem dobre;o wrecz przeciwnie ale kazdy chce zabawy i seksu a nie prawdziwej milosc

Gość Supremus Dux
Takich do tej pory wybierałaś.

Gość hyhgrtrhtr
od 3 lat jestem sama mam 25 lat nic nie wybieram mialam 1 faceta w zyciu i wciaz czekam na takiego ktory bedzie chcial normalnego zwiazku i nie ma:o

Gość młoda jesteś
znajdziesz, uda się wreszcie

Gość hyhgrtrhtr
ach zeby nie bylo seksu tez nie uprawiam od tych 3 lat bo seks w zwiazku i tylko z milosci a nie dla zabawy

Gość hyhgrtrhtr
3 lata to troche dlugo juz zaczynam tracic nadzieje znalezc faceta na seks-latwizzna! ale do zwiazku -praktycznie niemozliwe

Gość młoda jesteś
może masz za duże wymagania, alebo umawiasz się na randki z netu

Gość hyhgrtrhtr
no wymagam wiernosci milosci szacunku inteligencji nie lubie pijakow brudasow chamow przeklnaczy szpanerow ruchaczy itp... nie wiem gdzie poznac normalnego:o serio jestem dobra dziewczyna;/ wierna i z zasadami

Gość hyhgrtrhtr
up

Gość młoda jesteś
a gdzie ich szukasz?

Gość hyhgrtrhtr
glownie na necie ale tez rozgladam sie w realu chociaz mniej mozliwosci na ulicy mnie poderwano 2 razy ale tez nic ciekawego

Gość młoda jesteś
słuchaj, ja nie wiem, bo jestem starą rurą z mężem, ale z tego co słyszę to na portalach randkowych siedzą w kółko Ci sami faceci - trąci to trochę desperacją. Może spróbuj raczej w realu, w jakiejś knajpie z koleżankami.. sama nie wiem, cholera. Ale współczuję

Gość hyhgrtrhtr
tak szczerze za duzo kolezanek nie mam:o jestem raczej typem samotnniczki ale czasem gdzies wychodze i tez kicha pogadac posmiac sie spoko ale nic dalej z tego nie wynika jestem na sympatii wiec widze jacy sa faceci:o

Gość hyhgrtrhtr
nie jestem zdesperowana dzieci miec raczej nie chce a na pewno nie przed 30stka nie mam zadnego parcia na chlopa ale kurcze fajnie byloby miec kogos blisko:o zeby razem spedzic zycie czy chocby czesc zycia ale z miloscia i uczciwie!

Gość młoda jesteś
musisz chyba wychodzić do skutku do knajp, zapisać się gdzieś na jakiś kurs dla komandosów (:D), żałujesz że się rozstałaś z tamtym pewnie, co?

Gość hyhgrtrhtr
nie zaluje udawal dobrego mielismy sie nawet zareczac a okazalo sie ze mial inna twarz dobrze, ze szybko to wyszlo

Gość jiojiojoi
nie pociesze sie, mam 28 lat i tym wieku wszyscy sensowni faceci sa juz dawno zajeci.

Gość cieszę się że trafiłem
na ten top, podbudowujesz we mnie wiarę w wartościowe kobiety Autorko. wierzę że w końcu Ci się uda :)

Gość hyhgrtrhtr
wszystko fajnie ale zaczynam czuc ze spedze zycie sama:o bo po prostu zaden facet nie bedzie tym wlasciwym

Gość młoda jesteś
słuchaj, myślę że jednak masz trochę za wysokie wymagania, nie ma ideałów, serio, ja stawiałabym na intelekt i miłość, bo to wyklucza prawie całkowicie drugą tabelę :D