Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marrrr1990

Szukam nieśmiałej dziewczyny do poważnego związku

Polecane posty

Witam to znowu ja mam 21 lat z powodu choroby mam wykształcenie gimnazjalne, w tej chwili robie kursy na masażystę, w tym roku idę do 3 letniej szkoły zaocznej, Szukam dziewczyny na terenie woj podlaskiego skromną, kulturalna, nieśmiałą i wstydliwą, Która lubi spokojne życie, w wolnym czasie chodzić na spaceray, będę ją chronił, pocieszał i przytulał poprostu zawsze będę przy niej blisko w smutne i wesołe dni do końca życa. Jestem normalnym brunetem o piwnych oczach. Moje hobby to słuchanie muzyki kocham muzykę, jazda na rowerze, lubie zwierzęta, Dlaczego sukam nieśmiałej dziewczyny? - ponieważ potrzebuję bliskości miłości, czułości bardzo mi tego brakuje. Mam nadzieję że kogoś takiego znajdę a jak nie, to będę pisał i szukał do upadłego. Pozdrawiam kocham was. http://sympatia.onet.pl/marrrr1990,user.html piszcie na mail marrrr1990@o2.pl

Gość powodzenia ..
Jestes fantastyczny własnie kogos takiego szukam ale jesteś młodziutki więc może jeśli urodze sie raz jeszcze jestem za stara powodzenia

A ile masz lat? Pytam z ciekawości, zatrzymaj czas i jak będę starszy to wtedy będę miał tyle lat co ty.

Gość uladana
Nieśmiała dziewczyna się nie odezwie bo jest nieśmiała... Chcesz takiej to musisz się bardziej wysilić niż umieszczać codziennie ogłoszenie na kafe.

Gość zawsze.szczery.26
Stary, z takimi zasadami i takim podejściem do kobiet, to dostaniesz kopa od pierwszej napotkanej i uwierz mi, to naprawdę zaboli. One Ci będą tutaj pisać, że lubią takich grzecznych, kochających chłopców. Tak naprawdę wolą zupełnie innych. Sam się kiedyś przekonasz.

Gość sassdsdf
mądry jestes ale nie pisz glupot, ze wyglada nie ma znaczenia... z jakąś gruba i brzydką też bys byl, nawet jakby miala super charakter?

Gość katarina96
Hej widzę że twój opis jest bardzo zbliżony do mojego ideału... ech szkoda tylko że jesteś trochę starszy. Pozdrawiam ciepło.

Gość znowu ten koleśśśśśśś
co miał w profilku na randkach o2 że lubi sex tylko za zgodą :classic_cool: ale przywalił :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:

Gość dla mnie jesteś za młody
i masz kiepskie wyksztalcenie, powinienes juz być na 2 roku studiów. A z choroba to pewnie sciema.

Byłem chory na nowotwór, dlaczego miał bym kłamać? Zresztą nie będę się każdemu tłumaczył na co byłem chory.

Byłem chory na nowotwór, dlaczego miał bym kłamać? Zresztą nie będę się każdemu tłumaczył na co byłem chory. Zresztą po co są studia żeby pracować za 1000zł? Pozdrawiam wszystkich.

Gość taki jeden.
A ja z takim pytaniem do dziewczyn czy wypada mojej dziewczynie pisać na gg z chłopakami o seksie jeżeli ja jestem jej chłopakiem?? Podkreślam to że ja z żadną dziewczyna o tym nie piszę i nawet staram się unikać takich znajomości.

Gość katarina96
marrrr1990 mam 16 lat trochę duża różnica ale możemy popisać to mój mail katarynka09@wp.pl odezwij się jeśli chcesz

"wymagań nie mam ma być normalna kochająca, wierna, wrażliwa, spokojna itp. bez kilogramów tapety i makiijażu na twarzy." Faktycznie, żadnych wymagań :classic_cool:

Gość taka_prawda
Ale fajny z Ciebie chłopak :)

Kim jest ten pan, który prosi o kawałek chleba On stoi sam, bo od pięciu lat nikogo już nie ma Po mieście włóczy się i szuka miejsca do schronienia Jedyne co ma to podarte buty i jego marzenia Kim jest ta pani, która ciągle pod kościołem stoi Nie chcą jej wpuścić, bo ubranej tak to nie przystoi A ona chce pomodlić się o ludzi dobrej woli I o lekarza, co za darmo leczyć ją pozwolił. Może to ty i ja Może to my za parę lat Może to ty i ja Na progu życia będziemy stać Może to ty i ja Może to my za parę lat Może to ty i ja Na progu życia będziemy stać Kim był ten pan i kim była starsza kobieta Zostały po nich tylko puste miejsca na portretach To może Jah, tak może być, że w niebie na nich czeka Skończyła się nierówna walka dla człowieka