Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

czy nie szukał mnie żaden przystojny brunet w okularach?

Polecane posty

Niebieskooki jest żonaty ?? Sorki nie doczytałem bo jest poza kręgiem moich zainteresowań,ale było kilka pomarańczy dosyć poważnie Tobą zainteresowanych,trzeba być tylko fikuśna milszą i się tak nie spinać :)

fiku mikuuu jestem bardzo milutka, milszą być nie mozna -Sorki ale znam bardziej miłe , albo inaczej ,jesteś zbyt trudna do poznania a to zniechęca kandydatów do Twojej ręki :(

blu, to była przenosnia, kandydują do ręki, maja powazne zamiery, kandydują do innych cześci ciała, czyli patrza tylko an dupę

fiku jeśli mam Cię reanimować to muszę ,po pierwsze :mieć Twoją zgodę na metodę usta usta (wiesz ewentualne posądzenie o molestowanie małoletniej) rozpięcie bluzeczki (tylko dla ratowania Twojego nadwątlonego zdrowia) Muszę wiedzieć jak wyglądasz(aktualne zdjęcie) i znać Twoje aktualne miejsce pobytu ;)

Gość fiku jest baaardzo podobna
do Sarah Jessica Parker !

fiku jest baaardzo podobna do Sarah Jessica Parker Fiku to młoda laska a ta cała Jessica to stara baba,jakie widzisz podobieństwo ?

Gość fiku jest baaardzo podobna
tak tylko pisze w celu odstraszenia absztyfikantów cobym sam na polu boju został :D

fiku jest baaardzo podobna tak tylko pisze w celu odstraszenia absztyfikantów cobym sam na polu boju został Cwana bestia z Ciebie ;)

"Jessica to stara baba" A Ty mądralo za ile lat będziesz w wieku Sary Jessiki, hę? :) Pytam, bo rozważam, czy nie trzeba "mądralo" wymienić na "młodzieńcze" :P

Luśka czytaj uważnie moje wpisy ,napisałem że Jessica w porównaniu do fiku (ponoć 23lata) to starsza pani ,to chyba prawda ? Dla mnie też jest troszkę starawa (metryki nie widziałem ale ma chyba ponad 40 wiosen) Więc o co Ci Lusiu chodzi hę ? :O

przyznasz, ze stara baba brzmi trochę inaczej niż "w porównaniu z Fiku to starsza pani" ale never mind. coś drażliwy jesteś :)

Gdybym była facetem, to przed taką zdesperowaną fiku uciekałabym gdzie pieprz rosnie:D No na szczęście nie jestem i mogę tylko współczuć:)Toż ta kobieta życie swe uzależnia tylko od faceta i czeka na niego jak na zmiłowanie Boże. Ale on się nie zjawi, dopóki fiku nie wyluzujesz:D

Gość oj alpenrose
czy ty nie widzisz ze ona sie wyglupia,ze to prowokacyjne zarty,glupie i nudne no ale tylko,za bardzo bierzesz to powaznie:D Zapewniam Cie ze tu przebywaja prawdziwie sfrustrowane kobiety,jest nawet taka co ugania sie desperacko za facetem zebrzac o milosc:O

Lucy Windsor przyznasz, ze stara baba brzmi trochę inaczej niż "w porównaniu z Fiku to starsza pani" ale never mind. coś drażliwy jesteś Oj złapałem refleksa trochę późno ale zawsze , ja nie jestem drażliwy to w tobie Lusiu wyczuwam poruszenie ,a przecież nie ma powodu .Nie jesteś starszą panią ,polecam wrzucić na luz i wyciskać życie jak pomarańczę (cytryna może się źle kojarzyć bo kwaśna) ;)

oj...- może i się wyglupia, jej sprawa.Ale tyle czasu i nerwów na takie wygłupy, to podchodzi pod desperację:D Zresztą fiku tu non stop siedzi,a to wyglupy chyba juz nie są?:)