Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego nie było

Zapach porodu - jaki jest?

Polecane posty

Gość tego nie było

Czy śmierdzi krwią i odchodami czy to jakis inny zapach? Pamiętacie?

zapach? ja niczego nie czułam przecież nie leje się z ciebie wiadrami żeby było czuć

Gość Vucccj
Ja dla mnie w pokoju pachniało krwią choć nie było jej dużo i tak pachniało krwią ...

Gość tego nie było
Podobno jak sa wody zielone to śmierdzi lub jak cos nie tak z łożyskiem. Nie ma dużo krwi? To skąd opowieści o krwawych porodach?

Gość pewnie sprzedała
a jak urodziłam i wpuścili męża żeby zobaczył dziecko to zapytał co ona taka czerwona z niezbyt zachwyconą miną, a położna: bo to rumień noworodkowy i co może jeszcze dziecko ma pachnieć? a na to on: fiołkami to ona nie pachnie...:) Bo śmierdziało goownem ale nie wiem czy ode mnie bo w tym czasie rodziła (na leżance- bo nie załapała się na fotel zajęty przeze mnie) koleżanka w tej samej sali i potem powiedziała mi że w czasie partych się zesra*ła na tą leżankę gdzie za chwilę urodziła :-///////////////////////////////////////////////// w jednej sali raczej było czuć, przykra sprawa ale normalna niestety nie wszystko co natura przewidziała jest takie piękne jak wodospady i gwiazdy

Gość pewnie sprzedała
położna mi mówiła jeszcze przed porodem, że jak dupa pracuje to poród idzie w dobrą stronę :-/ obrzydliwe powiem wam że głównie dlatego nie chciałam rodzić z mężem. I nie chciałam żeby oglądał moje dziwnie rozdęte i zakrwawione krocze a tuż po porodzie sami go zaprosili, w drodze do dziecka leżałam na fotelu jeszcze przed szyciem i oczywiście zajrzał jak to facet na moją broszkę przed zszyciem a tego właśnie nie chciałam!!!

Gość zaczynasz od dolu spod
pachnie/smierdzi jak kto woli krwia, nie tylko porod ale noworodek ma taki charakterystyczny slodkawy krwisty zapach :/