Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leokadia, 1992

chciałabym mieć znowu 15 lat

Polecane posty

Gość Leokadia, 1992

Ja pierdolę! Jak mogłam zmarnować takie piekne lata życia? Kiedy teraz widzę jak wyglądają 15-16 latki to mnie zazdrość zżera. Ja wyglądałam jak dzieciak :O opierdolone włosy na krótko, pucelasta morda, nieumiejętnie zrobiony makijaż. Chodzenie spać o 20 w wakacje i w rok szkolny, zero imprez, zero alkoholu, papierosów, zero chłopaków.zmarnowałam te lata....teraz 16 latki jezdza na woodstok, na sunrise, na coke i na inne koncerty ze swoimi ekipami, piją, palą, dobrze się bawią i korzystają z życia. A ja na serio codziennie chodziłam o 20 spać...w wakacje :O

Gość panna leniwiec
TY sie ciesz, ze nie robiłaś tego co one teraz i masz być może (tak zakładma) poukładane w głowie. Zapewniem Cie,ze nie masz czego żalować każdy wiek ma swoje zalety:) i korzystaj z życia teraz

Gość JKJKAS
Ja nie 0 5 RANO TO NAJWCZEŚŃIEJ Trawa i inne używki mase rozrywki a po latach Monar depresje,nerwice i nie nadaję się do niczego! Ciesz się że normalna jesteś!

Gość Chyba sobie żarty robisz!
Czego żałujesz?

Gość Oublier
Wnioskuję na podstawie nicku, że masz 20 lat. Ja mam 17. Cóż- u mnie też jest zero alkoholu, papierosów, chłopaków i imprez i rok czy dwa lata temu było tak samo. To nie mój świat. Tak po prostu. Zależy mi na edukacji i dla mnie najpiękniejsze to by było, gdybym wiedziała, że mam jakieś perspektywy, w co niestety ostatnio straciłam wiarę. Po co zajmować się tak ulotnymi sprawami jak imprezy? Kiedy będziesz mieć 30, a nie daj Boże 40 lat nie pójdziesz przecież na dyskotekę.

Gość Leokadia, 1992
nie mam zajebistych wspomnień z wakacji...ciągle siedziałam w domu. co prawda nie nudziłam się wtedy. nawet cieszył mnie wtedy pewnien program nadawany co tydzien, czekałam jak głupia zawsze :D teraz nastolatki jezdza nad morze, na rozne koncerty, robia co chca, maja zajebsite wspomnienia

Gość yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy
a dlaczego wlosy opierdolone na krotko?nie rozumiem tego?jakim prawem?

Gość wheidfhw
15-16 lat to najpiękniejszy okres w życiu? dyskutowałabym, większość nastolatek chce się zabić w tym wieku więc gdzie tu jego piękno :O

Gość Leokadia, 1992
na krótko znaczy za ucho.. nie wiem, taka zryta byłam :O teraz wiem, że najładniejsze są długie włosy. a ja nie!!! wolałam na krótko...

Gość Leokadia, 1992
to nie jest tak, ze teraz nie imprezuje. po prostu żal mi tamtych lat kiedy mogłam poszaleć nie martwiąc się o jutro..teraz niestety im jestem starsza tym wiecej mam problemów ;] nie ma juz beztroskich wakacji, teraz martwię się o przyszłośc. mogłam chociaz wpaść na pomysł by zapuścić te cholerne włosy ;O

Dobra, Leokadia nic już nie zmienisz, było mineło ;) każdy by wolał cofnąć czas i inaczej to przeżyć ale sie nie da ;) myśl o przyszłości :)

Gość cycuszrk
A ile masz teraz?

Gość łajka3000
Leokadia, 1992 nawet cieszył mnie wtedy pewnien program nadawany co tydzien, czekałam jak głupia zawsze :D tv4 - 23:55 w wiadomym dniu :) czyżby?

Gość Marcelinkkaaa
powiem Ci że nie masz czego żałować gdybys postapywala inaczej twoje zycie mogloby byc zupelnie inne..a co gdybys wciagla sie w zle towarzytwo pila palila brala narkotyki strazy mezczyni by cie podrywali i chcieli wykorzystac to nie jest fajne ciesz sie takim zyciem jakie masz i pomysl ze go sobie nie spie**lilas