Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pollypollyy

BARDZO DŁUGIE WŁOSY- ZOSTAWIĆ CZY OBCIĄĆ?

Polecane posty

Gość pollypollyy

czesc, dziewczyny mam bardzo długie,gęste zdrowe włosy nigdy ich nie prostowałam, nie farbowałam są w kolorze brązowym są już bardzo bardzo długie, bo sięgają ...pupy;) przy twarzy są lekko pocieniowane, końcówki obcięte ostatnio korci mnie, aby ściąć je za łopatkI! co o tym myślicie? czasem one mnie pryztłaczają... ale z kolei to mów znak rozpoznawczy! niczego oprócz włosów nie mam ładnego, oryginalnego...ani zgrabna, ani buzia, ani oczy :(

Gość Malosolna
za lopatki to takze beda dlugie...zetnij! Trzeba czasem cos zmienic w wygladzie...teraz modne sa proste wlosy, wlasnie dlugosc za lopatki bedzie idealna!! :D

Gość ghjrfthytjiyrij
nie sluchaj zazdrosnic, nie scinaj, dlugie wlosy sa strasznie sexy, podcinaj tylko koncowki, zeby byly zdrowe. lepiej sprzedaj jak juz masz sciac:O

Gość ghjrfthytjiyrij
mozesz dac foto wlosow?:)

Gość IU
Mi się takie bardzo długie włosy nie podobają, często są ciężkie i przyklapnięte przy skórze, co wygląda jakby były nie myte. Idealne są właśnie na wysokości łopatek i uniesione u nasady, puszyste. Ale to moja opinia, włosy odrastają, więc nie rozumiem dlaczego wiele kobiet tak tragizuje po ścięciu włosów.