Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zwartwieniw

Jak zerwac z chlopakiem zeby go nie skrzywdzic?pomóżcie....

Polecane posty

Gość moje zwartwieniw

witam.od czterech lat jetsem z chlopakiem-mieszkamy razem,ale ja od pewnego czasu zdalam sobie sprawe ze go juz nie kocham, seks z nim nie sprawia mi juz przyjemnosci, nie czuje porzadania-chyba bardziej jestesmy kolegami niz para.Wiem, ze on z kolei kocha mnie bardzo-pkazuje mi to na kazdym kroku-nie chcialabym go skrzywdzic ,ale ja juz tak dłuzej nie moge....Nie chce go zdradzac-brzydze sie tym.Postanowilam go zostawic-tylko jak....:(?

Gość weqwweewe
Jak byś nie zrobiła,to go skrzywdzisz. Widać,że z twej stron było to zauroczenie,a nie miłość

Gość moje zmartwieniw
może mu podłoże portmonetkę jego kieszeń i będę miała pretekst ... że zlodziej

Gość weqwweewe
hahahhaha zrób z niego pedofila , jejku gdzie się rodzą takie puste lale?

Gość moje ZWARTWIENIE
JUZ JAKIS DEBIL SIE PODE MNIE PODSZYWA:@

Gość JDJDHJDHD
przyzwyczaja sie do tego mala-na kafeterii jest multum podszywow-zjebów:)

Gość Bert Power.
oskarż go o gwałt i po krzyku będzie

Gość moje ZMARTWIENIE
nie sypiam z nim ostatnio wiec o gwałt nie mogę.

Gość hydrauliik
oznajmij mu że od koleżanki wiesz o jego zdradach Każdy facet zdradza więc to nie bedzie kłamstwo

Gość moje ZMARTWIENIE
zresztą on jest tak we mnie zakochany , że aż ... mu do mnie nie stoi. bo jak mówi ja jestem do całowania a nie do rżnięcia. do rżnięcia to ma koleżanki w pracy

Gość Mario Bolucci
Zostaw go po prostu. Jeśli chłopak jest typem, że musi wiedzieć dlaczego to przygotuj się do rozmowy. Bądź stanowcza w swoim postanowieniu, bo jeśli Cie kocha a ty jestes slaba psychicznie to go bedzie cie przekonywal i zostaniesz z nim. Kiedys mialam chlopaka. bylam z nim 2 lata, rozstalam się z nim w nasza drugą rocznicę. Już pół roku wcześniej zaczęłam się zastanwaiać i podjęłam decyzję, że to koniec. Facet jeszcze przez cały wieczór próbował mnie przekonać żebym jednak go nie zostawiała. Podstawa to stanowczość (tak jak w przypadku dzieci, bo faceci to duże dzieci ;) ). Trochę będzie boleć, ale się zagoi.

Gość moje ZMARTWIENIE
martwie się , że bedę mu musiała zwrócić kasę , którą zapłacił za dwa semestry moich studiów zaocznych

Gość elemeledudkija
zacznij z nim rozmawiać. nie ma wyjścia. napiszę tak: wiele jest takich par u których uczucie się wygasa po np. 3 -5 latach.. mija jakiś czas i do siebie wracają.. być może znudził Ci się jednak nie ma co stać przy kimś do kogo się w danje chwili niczego nei czuje. odejdz. a być może poznasz kogoś innego bądź wrócicice do siebie za jakiś czas. owszem on też może kogoś poznać to normalne jednak jak macie ze sobą być to będziecie.,

Gość Mario Bolucci
Zapytaj się go czy masz zwrać te pieniądze, bo może nie będzie chciał, ale jeśli bedzie chciał byś zwróciła to musisz zwrócić. Możecie umówić się na spłacanie w ratach. Dzizas, dziewczyny, dlaczego jesteście takie nieogranięte. Zyj tak żebyś umiała żyć bez nikogo, facet nie może być jedynym sensem życia i jak nie masz faceta to sobie nie poradzisz. Trochę więcej samodzielności!

Gość moje ZMARTWIENIE
wolałabym by on nikogo nie znalazł, a ja pragnę wreszcie faceta z jajami w stylu macho

Gość moje zmartwienie
koncze, ten watek bo jakis palant siepode mnie podszywa-ja wpisalam tu cos tylko dwa razy-niech ma radoche-ja sie wylaczam....

Gość fghgfhgfhfgh
Zastanawia mnie wasz tok myślenia puste lalki, jak to jest że z kimś z kim jesteście latami, dzielicie życie, mówicie sobie czułe słówka, sypiacie w jednym łóżku nagle staje się facetem który nie rozumiem co się do niego mówi i że to koniec ? kompletnie nierozumiem jak można być takim bezuczuciowym trollem, jak ja nienawidzę kobiet.