Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka tajemnica 33

Czy są tu kobiety, które założyły rodzinę w wieku 35+ ??

Polecane posty

Gość hahaahahahha o jejka
dziewczyny skąd się takie ludzie biorą ;p ja kiedyś byłam na imprezie i poznalam FANTASTYCZNEGO pieknego chlopaka. Wydzwanial, nalegal na spotkanie oczywiscie ja bylam przeszczesliwa. Umowilam sie na spotkanie i co ja ujrzałam... koleś w butach autobusiarza, dżinsy z lat 60tych, sprane przed kotke, widac dlugie i grube skaropety, kurtka dziadka do kolan, pofilcowany sweter, szalik okręcony dookoła szyji i teraz najlepsze- zapamiętałam,że miał olśniewający uśmiech. Niestety okazało się,że był on fatalny. Usta jak popielniczka. Gadał okropieństwa. Oto co się dzieje z człowiekiem po 5 piwach !!!

Gość Słodka tajemnica 33
Inny miał długie paznokcie do tego okropnie brudne i znał super knajpkę na randkę :) Kebab bar

Muszę przyznać, że jeśli chodzi o psychopatę, to chyba u mnie zadziałała desperacja. Ciagle nie rozumiem jak mogłam wpakować się w coś takiego, żeby chociaz był piękny, ale nic z tych rzeczy.

Gość Słodka tajemnica 33
To pewnie z powodu samotności. Człowiek czasem głupieje :)

Radka z mieszkańcem stolicy. Kawa, gadał non stop, do głosu mnie nie dopuścił, aż mu się ślina w kącich zebrała i zaschła...

Jeszcze raz wiałam-gość tez gadał wiersz(każdej ten sam)::D Przyjechał autem z wywaloną lampą,miał się za ...przedsiębiorcę":D A na wczesniejsze moje pyt.o maila,powiedział,że nie musi mieć netu,bo...ma samochód i wszędzie podjedzie:D

Gość Słodka tajemnica 33
Ale się uśmiałam. :)

Swatanie. Impreza- duża parapetówka. Koleżanki z pracy, same mężatki z mężami. około 30 osób. Wchodzi znajomy gospodarzy. Jedna z koleżanek, uważająca się za wyskokulturalną, krzyczy na cały głos Fdeee-kawaler! :-O W ciagu kilku chwil, pod byle pretekstem wyszłam z tamtąd.

fdeee dlugo bylas z tym psycholem co sie chcial wieszac? czemu w oglol,e z nim bylas? przystojny byl chociaz?:)

Gość fdeeee
przystojny był i dobrze ruchał

Gość no dziewczyny to się
uśmiałam. ale powiem wam,ze czasem tak bywa,ze z samotnosci,z checi czulsoci i tp wiążemy się z -jak sie okazuje-byle dupkami

Prawda jest taka, że przespaliście już dawno okres w którym się można związać. Teraz zostali tylko rozwodnicy, zdrajcy, dzieciaci, psychopaci. W tym wieku nie stworzysz szczęśliwego małżeństwa tylko spółkę majątkową lub patologię. Konkubina i gach do końca życia!

Gość no dziewczyny to się
do krzysia-misia ty już zapewne przegrałeś swoje życie prawiczku forumowy. jak ja lubie takie forumowe sierotki......

Gość dsdgdgsdgsdg
ja znam przypadek: kolezanka iwona, pani danusia, pani miecia i matka kolezanki.

Podszywie, rzeczywiście w łóżku był świetny... Pisałam wczoraj, że piękny nie był. Zmarnowałam na niego kilka miesięcy. Krzysiu, jakbyś nie doczytał, to ja jestem późną szczęśliwą mężatką. Mało tego myślę, że większości uda się kogoś spotkać.

Gość 36+
jak juz piszecie te randkowe historyjki to ja sie "pochwale " swoja beznadziejnosci w pierwszym małzenstwie. Maz sporo starszy,mieszkajacy z mamusia na wsi,ja w miescie.Poznalismy sie przez anons w gazecie. Było ok ale.....do nowego mieszkania na które dali kase moi rodzice chciałam kupic wiekszy tv bo miałam jedynie 14calowy jako panna.On ze nie bo po co za chwile beda nowsze modele.Meble tez niepotrzebne nowe bo dziecko wybrudzi,wakacje gdziekolwiek to zbedne nabianie komus kasy.Kredyt bron boze przeciez trzeba bedzie płacic komus odsetki.:P a chciałam wziasc wtedy komputer na raty.Dawne czasy :D Woda do ogórkow kiszonych tylko swiecona.Do koscioła musimy isc razem bo co ludzie powiedza i wiele wiele innych.Po 5 latach małzenstwa niewytrzymałam tej ascety.Wywaliłam goscia na zbity pysk. Najgorzej ze mamy fajne dziecko i czasme niestety musze w jego sprawie z nim sie skontaktowac.Durne teksty o chodzeniu do koscioła i inne debilizmy do teraz mnie wkurzaja chodz juz jestem w drugim zwiazku Ale jak sie tak czasem zastanawiam to co ja widziałam w tym człowieku? no zupełnie mnie zacmiło czy co :P

Gość ja ja ja
ja wyszłam za mąż w wieku 31 lat - jestem już po ślubie prawie 4lata :) znaliśmy się przed ślubem tylko pół roku, a oświadczył mi się już po 2 miesiącach :D