Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Eklerka*

Kol.z nie fair charakterem w pracy!

Polecane posty

Gość Eklerka*

Nie chwalę się lecz proszę o radę:) Otóż realizuję międzynarodowy projekt,jestem jego koordynatorem w firmie.To ja wystąpiłam o niego,napisałam i przeszedł.Dzięki niemu kol.z pracy mogli wyjechac za granicę,zwiedzić za free i jeszcze otrzymać jakąś kasę:)Wszyscy zadowoleni oprócz jednej kobiety,która na początku zadeklarowała mi pomoc. Nie chciała zostac koordynatorem na moją propozycję:) W czym rzecz: ciągle ostatnio wyszukiwała u mnie na siłę błędów,donosiła do szefa na mnie.Sama wiele razy nawaliła po całej linii, ale ...obróciła to w żart:)przecież nic się nie stało!A jakże:)Podkłada mi cały czas swinie.Kończę sama papierkową robotę i zamykam projekt,ninął jego czas.Ale...przeszedł kolejny,jakby jego kontynuacja.Mam dość i chcę zrezygnować.:(Nie da się z taką małpą pracować.Dodatkowo ktoś mi zasugerował,że może być wsciekła,bo jest b.otyła,ma cukrzycę i jest wredna na szczupłych ludzi. Zrezygnować?Poradźcie.Nie będę z nią rozmawiać,nie mam nerwów,nic to nie da!Wymiksowała się delikatnie,a ja ją także z lekka odsunełam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować