Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E,mijdsoao

M.Prokop i M.Prazuch 205cm i 160cm. Co myslicie o takiej roznicy wzrostu

Polecane posty

Gość E,mijdsoao

Pomiedzy partnerami ? Jakie macie odczucia gdy widzicie taka pare na ulicy ?

Gość Dla kobiety facet nigdy nie
będzie za wysoki nawet jakby był gigantem 14m + tylko za niski facet w jej oczach jest ble

Gość niski gość
Dokładnie. Wielkolud 190 cm czy 200 cm zawsze bedzie mial dobrze, bo wysoki to moze byc ile sie tylko chce. Ale jesli facet ma 160 cm tak jak ja to jest smieciem! Tylko taka roznica wzrostu ZABIJA

Gość śmiesznie nie śmiesz nie
kobiety takich wysokich chcą i przez to będą zmieniane jak rękawiczki bo tacy wysocy to nieliczni a oni będą korzystać bo i tak nie będą miały do kogo odejść bo do kogo do jakiegoś niskiego poniżej 180?

Dopóki to facet jest wyższy to spoko, gorzej jeśli to kobieta jest znacznie wyższa od niego.. chociaż, mnie by to nie przeszkadzało

Ania, a ile masz wzrostu? Mam nadzieję że nie powyżej 170 cm? Fajnie jak laskom nie przeszkadza kiedy facet jest niższy, ale jeśli laska jest wysoka i takiej też nie przeszkadza, to wtedy również źle a nawet i gorzej... :(

I może być od Ciebie niższy hehehe No nie gadaj... ja mam 169 cm i też byś nie chciała takiego jak ja, a co dopiero niższego! Sorry - jestem realistą i znam preferencję lasek! P.S. No chyba że jesteś przy kości, wtedy wyglądasz na niższą i przy kurduplu wyglądałabyś nawet spoko :)

Nie, po prostu jestem osobą, dla której wzrost nie gra większej roli. Cenię sobie charakter, dobroć, opiekuńczość itd.....