Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszka5555515

Soki niegazowane czy gazowana woda ?

Polecane posty

Co lepiej pić na codzień ?(mówie tutaj podczas diety, odchudzania się) Soki niegazowane czy gazowane ? Bo oby dwa te napoje mają takie jakby minusy. Soki, wiadomo, kalorie, konserwany, ale bez gazu, a woda-bezkaloryczna, ale jak gazowana , jednak moze ''rozpychać żałądek'' . Bo niegazowanej wody chyba juz nie zdźierże, niesmakuje mi, z kolei do treningu, woda i tylko woda (niegazowana), aleto tylko do treningu. A więc moje pytanie: Co według was lepiej,korzystkiej-soki niegazowane, czy gazowana woda ?

Gość khugz
woda gazowana

Gość khugz
ja tylko taka pije podczas diety i nic mi sie nie rozpycha ;)

soki gazowane???? gazowany może być napój który nie ma nic wspólnego z okiem... napoje odradzam ogólnie gazowane czy nie bo to konserwanty i chemia... a co do wody to zależy indywidualnie ja lubie gazowaną i piję gazowaną zależy czy kogoś gaz drażni czy też nie

No jest takie uczucie, i tak jest, patrząc pod kontem chociażby fizycznym no to gaz, te bąbelki rozpychają żałądek :) A na diecie jakiej jesteś ?

Nie pisałam soki gazowane, tylko soki NIEGAZOWANE, czy woda GAZOWANA . coś źle chyba przeczytałaś :) soki, na pewno mniej rozpychają, ale z kolei mają kalorie, konserwanty, barwniki ...

soki cóż najlepsza rada kup parę kilo jabłek już są wczesne polskie na jakimś rynku tam taniej a możesz kupić większą ilość i napewno są mniej szkodliwe niż z supermarketu obierasz kroisz i do sokowirówki z tego będzie najwięcej korzyści :D a fakt może i coś źle przeczytałam:P

Jaki topik ? Ja też dużo ćwiczyłam, ale teraz mam przerwe .. ale za pare dni wszystko wróci do normy :) Nie jest dla Ciebie ta dieta zbyt uciązliwa,ze wciąz musisz liczyć kalorie ?? Nie lepiej tak jak ja, nawet nie wiem czy to można dietą nazwać, myśle, że tak , moją dietą ;d jeść mało ale często o stałych porach, regularnie, początkowo 5 posiłków, potem juz mi wytarczaly 4, bo organizm się skurzył i nie potrzebowałam więcej :) i potem jak się organizm przyzwyczai to sam si ę bd głodny robił o danej porze, bedziesz się nawet budzila na posilek ( ja tak mialam ze śniadaniem, że budzilam powiedzmy o tej 8, a to było +/- 10 min mniej więcej, zjadłam i dalej poszlam spac jak nie mialam nic do roboty ;)

topik się nazywa dieta 1000-1200 kalorii + ruch w pogoni za zdrowiem i sylwetką. uciążliwe? co Ty już większość rzeczy na oko wiem ile ma kalorii to za tym na wielu stronach są kalkulatory które liczą :D cóż ja wolę liczyć bo nie chcę za mało jeść a wiem że jakbym nie liczyła to bym zaniżała

Gość odddetka
Jeśil o mnie chodzi to zdecydowanie soki. I najczesciej wybieram Tymbarka. Nie wyobrazam sobie rano nie wypić soczku pomarańczowego.