Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiH

Dziewczyny poradźcie !! Dzieki

Polecane posty

Gość PiH

Hej .. Mam pewnien problem ..spotykałam sie z chłopakiem 10 lat starszym [ja ma (20l.) ] na poczatku układało nam sie bardzo dobrze , nie widzieliśmy świata poza soba ... jak nie mogliśmy sie widzec to rozmawialiskmy kilka godzin przez telefon potem przez fb normalnie usypialismy przy słuchawce .. ale niestety róznica wieku robiła swoje niby ciagle powtarzaliśmy sobie ze my tej róznicy nie widzimy itd. ALe co by nie było ja mam 20 lat i moi rodzice nie pozwalali mi zostawać u niego na weekend a on bardzo tego chcial, rówież musiałam wracac do domu przed 24h..odmówiłam mu sex-u i czar prysknał .. powiedział ze mnie kocha nigdy nie spotał tak wspaniałej dziewczyny uwazał ze jezeli skonczymy znajomość teraz bd lepiej dla mnie bo ja mam dopiero 20 lat poznam lepszego chlopaka mowił ze zycie beze mnie tez bd ciezkie ale po jakims czasie wrócimy do normalnego zycia.... Tak sie sie stało ..!! Ja nadal go kocham i nie moge juz dłużej ....... CO mam robic? czy on mnie chciał tylko wykorzystać bo jak odmówiłam mu sexu to sie wszystko zmieniło ... spotykałam sie z innym chłopakiem ale wyobrażałam sobie ze jest koło mnie Kuba ... prosze juz nie wiem co mam robić .. Przepraszam ze pisze tak chaotycznie ale zrozumcie ... i prosze4 dajcie mi kilka rad czy mam sobie to wszystko odpuścić ?

Gość dodam jeszcze
odpusc sobie. Niezaleznie co kierowalo tym chlopakiem to juz nie jestescie razem wiec lepiej dla Ciebie bedzie jak sobie odpuscisz.

Gość Jakiś cwaniak!
Nie masz czego i kogo żałować.Najważniejsze,że nie pozwoliłaś się wykorzystać.Jesteś Wielka! Takich mądrych dziewczyn jest już niewiele- niestety. Przekonałaś się,że to nie była miłość z jego strony! Mial Cie za naiwną,ale się pomylił! Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Zapomnij o nim,jesteś młoda mądra na pewno znajdziesz swoją prawdziwą miłość,a nie tą pozorną.Życzę Ci dużo szczęścia. 🌻 🌻 🌻 🖐️

Gość PiH
ale nie jesteśmy juz 3 miesiace a ja nie moge funkcjonować to jest chore .. !! tęsknie cholernie tesknie z zadnym chłopakiem tak nie miałam

Gość PiH
jestem madra ? jestem beznadziejna bo jak mu powiedziałam ze ma 20 lat i nie kochałam sie jeszcze to powiedział ze jestem dzieckiem ...w sumie to nawet jak by nam sie nie ułożyło to juz bym miała to za soba .. teraz boje poznac chopaka i co znowu wyjde na idiotke ...