Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boje się o siebie

Sex z chłopakiem po trzydziestce

Polecane posty

Gość Boje się o siebie

Mam 13 lat. Na mieście spotkałam takiego chłopaka co się Damian nazywał i miał 36 lat. Zaprosił mnie do siebie. Bałam się ale przyjełam zaproszenie. Zaczelismy się całować z językiem. Potem mnie zaczoł rozbierać a jak rozbierał mi majtki co ścisnoł za siśkę. Potem sprawdził czy mam piersi i ścisnoł potem ja go rozpierałam i ścisnełam mu za siusiaka miał wielkiego potężnego takiego jak moje ręce. Fajnie się ściskało. Ale jak zaczoł mnie lizać wszędzie a przy piersiach zaczoł mnie gryść i ugryzł mnie w siśkę. Potem włożył język do pupy i zaczoł swoją ręką w nią walić potem ja go chwyciłam za siusiaka i lizałam w środku i na zewnątrz. Potem on swojego mokrego siusiaka włożył do buzi. A następmie ja jak miałam ho w buzi zaczełam go gryść. Potem on mnie chwycił za siuśkę i ją włożył do swojej buzi i mi ją chciał zjeść. Potem włożył swojego siusiaka do mojej siśki na Maxa tak , że mnie polało a potem gryz mi sutki potem je ciągnoł. A następnie mnie się spytał czy jutro chce się z nim spotkać. Dziś mam z nim spotkanie znowu w łążku boje się ale ciesze , że się z nim spotkam. Tylko powiedzcie jak się nie zabezpieczaliśmy to możemy urodzić dziecko ? I czy iść na to spotkanie dziś ? A i potem po sexie mu z sisiaka leciała woda a ja to piłam i znowu mu lizałam a on mi gryzł siuśkę i wyciskał wodę potem mnie polizał całą. Czy jak mu leciała woda to coś oznacza ? Pooomużcie !

Gość DuDu !
O , ostra z Ciebie laska ! Żałuje , że to nie ja jestem tym Damianem ! Kurde , ty masz 13 a on 36 słuchaj jak on Cie dziś zaprosił to do niego ić naprawdę jeśli jest ładny to warto mieć z nim dziecko ! Ale potem skomentuj jaki był dzisiejszy sex. I waal z nim na całego , żeby się uszko częsło !

Gość Messi ! I you
Słuchaj jak dziś pujdziesz to będziesz mogła mieć dziecko ! Tylko poproś go abyście już nie wkładali na Maxa ! Bo właśnie wtedy zajdziecie w ciąże :(. A i jak mu kapało to znaczy , że już nie długo i zajdziecie ! A i ty nie za młoda na niego ?!?!

Gość Zbooczona :3
Posłuchaj ja też ttak miałam ale twój sex jest trochę spontanicznieszy ! Posłuchaj , jeśli włożył Ci na maxa to..

Gość Guma Do wyplucia !
Jesteś świetna ! Ja też chce z tobą seex !

Gość Max Sex
Ja też już dużo razy uprawiałem sex ! I nie zaszłem w ciąże ! A był podobny do twojego ! Nie mart się ! Ale jak mu coś leciało to nie wiem ale jak to wypiłaś to niezły seeex ! Gratuluje ! :).

Gość Madgalena34
Fajnie było ?! Jakie emocje? Zazdroszczę! Mam 32 lata i nigdy nie uprawiałam sexu a ty masz 13 i już uprawiałaś :(.

Gość Trololol
Trolololol ! Ztrololololuj się ! Możecie mieć dziecko przykro mi :(

Gość Egoo...56788765
Daawaj z nim na całego dziś ! Staraj się o dziecko ! Niezła jesteś :(. Ja mam 16 lat i jestem w ciąży z 28 latkiem :). Kocham go !

Gość P1P1
Tak ?! Pierwszy raz chce mi się z jakąś dziewczyną bzykać ! Chceesz się bobzykać laska ? Ja mam 43 lata jestem lepszy od tamtego. Mam penisa takiego jak ty ale jest trochę brudny i śmierdzi ale ty dziwko na niego zasługujesz ! Liże Cię po siuśce i ściska i ściąga ubranie ! Teraz twój krok ! Gdzie mieszkasz jeśli w Warszawie spodkajmy się jutro na uliczce Grabobuśczej czekam na Ciebie ! Naserio mam wielkiego penisa ! Z 13 latką moge mieć dziecko będę mówić na ciebie dziwka ok ? A i opisz swoją siuśkę !

Gość Boje się o siebie
moja siuska jest łysa i smierdz serkiem

Gość Jan Paweł II
Tak właśnie było... Paulinka = Kremówka (CIACHO)