Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość try to help

czy części intymne kobiety mogą się zmieniać

Polecane posty

Gość try to help

Witam, temat głównie do kobiet. Nie tyle problem co z ciekawości. Moja kobieta ma już prawie 21 lat a w ostatnich miesiącach zaszły w jej wyglądzie zewnętrznym duże zmiany. Rok nic się nie działo... no może kilogram przytyła a ostatnie 2 miechy szok. Piersi urosły w oczach i co najdziwniejsze również genitalia. Czy często w tym wieku to się zdarza. Wzgórek łonowy jest teraz znacznie bardziej zaznaczony i wargi stały się szersze, czuć te różnice nawet przy stosunku. Co więcej podczas normalnego seksu dotychczas strasznie rzadko osiągała orgazm a teraz nawet 2-3 razy podczas stosunku jednego... Dla mnie ekstra ale nie sądziłem że takie duże zmiany mogą wystąpić w tym wieku. Moge spodziewać się kolejnych?

Gość niio
Nie wiem ale jakoś mi się ciąża skojarzyła.

Gość Kobieta ma nie być gruba
Upasła sie i pizdzisko jej się otłuszczyło, obrzydliwe!

Gość try to help
W ciąży nie jest bo minął miesiąć już, było by wiadomo... poza tym od czerwca jest na tabletkach, najpierw wiązałem to z tym, ale przecież to nie może być powód

Gość nataszka mama oli
Przytyła ot cała filozofia.

Gość stary gorol
Można się spodziewać kolejnych zmian. Piersi obwisną i będą dyndać gdzieś w okolicy pępka, roztyje się a genitalia...rozklapią się jej na amen...:O A tych orgazmów będzie po kilkanaście...Tak się baba wyćwiczy, żebyś się lepiej czuł...:O

Gość try to help
kobieta ma nie być gruba, ależ skąd sylwetke ma ładną mimo kilograma różnicy którego nie widać, tylko waga pokazuje, ale zmiany są gołym okiem widoczne, piersi urosły o cały rozmiar z b na c a i vagina jakby uniosła się i wysunęła do przodu a już na pewno wzgórek

Gość rimellllaaa
to chyba wiąże się z przytyciem Bo o podobnych zjawiskach nie słyszałam:P

Gość niio
no to jasne -efekt tabletek anty i tajemnica rozwiązana

Gość try to help
Po tych sensownych odpowiedziach jak i po tych mniej, wnioskuje że nie zdarza się często, no cóż, chyba moje szczęście, zwsze było dobrze teraz jest bosko. Ale chętnie jeszcze poznam kilka opinii czy dziewczyny miały podobne zmiany w tym wieku jeszcze

Gość niio
Tabletki anty to hormony a tak działają właśnie hormony -widać jest podatna na hormony.

Gość nataszka mama oli
Kilogram?! więc to o czym piszesz+ fikcja, pewnia jakas desperatka która za chwile zacznie pisac że ci.pa "buła" jest lepsza od "motyla" ewentualnie odwrotnie :o 🖐️

Gość Miła_dżdżowniczka
Piersi rosną prawie wszystkim kobietą, które zażywają tabletki antykoncepcyjne, ale co z tymi wargami to nie wiem... Orgazmu więcej może dlatego , że bez prezerwatywy?

Gość try to help
Bez prezerwatywy było zawsze tyle że stosunek przerywany, może faktycznie tabletki... ale to jak przestanie je brać zmiany się cofną? któraś mówi że normalne że piersi rosną po tabletkach, a po zaprzestaniu brania ponownie są zmiany czy jest to jednorazowa "metamorfoza"? A dla tego co o fikcji wspominał, może cię odrobine szokować to co pisze bo gdyby to była reguła nie tworzył bym wątku, pisze wlaśnie bo też pierwszy raz się z tym spotykam

Gość Miła_dżdżowniczka
Wydaje mi się, że na biologii w liceum było, iż organy płciowe rozwijają zarówno u kobiety i mężczyzny chyba do około 25 roku życia. Więc to nie musiała być wcale metamorfoza a normalna sprawa.

Gość prawda boooooooo
mi mniej wiecej w tym wieku piersi skoczyly z b do d ale ja przytylam 10 kilo :D :D :D dodam,że schudlam 10 i piersi bez zmian. teraz znow przytylam :D ale mniejsza z tym ;p fakt, ze piersi urosly w tym wieku :D