Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym to wiedzieć

KOSMETYKI Z MINERAŁAMI Z MORZA MARTWEGO - wasze opinie

Polecane posty

Gość chciałabym to wiedzieć

która z Was używa, jakiego rodzaju i bardzo proszę o Wasze opinie:)

Gość erwtferwgfew
Ja swego czasu uzywam Dax Cosmetics - Perfecta Oczyszczanie Żel do mycia twarzy wygładzający z mikrogranulkami:P on jest z tymi mineralami z morza martwego i jest git;D

Gość JakaKasia
Osobiście polecam kosmetyki z Morza Martwego Premier (Dead Sea Premier). Kosmetyki sprawdzają się w pielęgnacji wymagającej cery. Poza swoimi właściwościami, mają śliczne opakowanie.

ja mialam oczyszczającą maseczke blotną z mineralami i byla super, tylko po niej trzeba bylo natychmiast duzo kremu nawilzającego bo gleboko oczyszczala i pozniej jeszcze bardziej mi sie skora tlusta robila

Gość gość
Wznawiam zapytanie, czy warto kupować kosmetyki z morza martwego? Mam dość problematyczną skórę twarzy. Niedoskonałości i wyraźnie przetłuszczona. Takie serie kosmetyków nadają się i łagodzą stan skóry?

Gość gość
Musiałabyś konkretnie poczytać ulotki danych kosmetykow. Ja używam maseczki z błota dead spa mud. Skóra jest trochę bardziej matowa no i gładka. Z tego co wiem, to morze martwe “daje” dobre kosmetyki, zależy czego szukasz i ile chcesz wydać.

Gość gość
ja kupuję w rossmanie i jest świetne

Te z rossmanna wysuszały I podrażniały mi cerę (nie wiem czy mówimy o tej samej firmie), więc ja dziękuję. Potem koleżanka pokazała mi swoje z blue nature i powiedziała, że jej nic nie podrażnia, bo nie mają żadnych dodatkowych zapachów i rzeczywiście jak zamówiłam od nich to już mi się twarz nie wysuszała, taka delikatniejsza jest a stosuje mydło i błoto, ale od nich można zamówić tylko z Internetu.

Gość gość
Dowiedziałam się od koleżanki o kosmetykach z Morza Martwego firmy Dr. Nona. Kupiłam maskę Iłową i blsam solaris a także szampon do włosów.Po prostu super czegoś takiego nie spotkałam wcześniej.Cera po prostu się wygładziła a włosy stały się świecące i przestały wypadać .Jestem zachwycona polecam Paniom.Kupuję je po prostu w sklepie internetowym. Maja tam teraz wiele promocji, wszystkie kosmetyki 33% taniej. http://sklep.edrnona.pl/

Gość gość
ODRADZAM. Nic nie daja. Wyrzucanie pieniedzy. Rownie dobrze mozesz sie posmarowac blotem z sola.