Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mika821

Spokojnie do celu- 70kg i więcej chudniemy:)

Polecane posty

Witajcie, mam 30 lat i 171cm wzrostu. Kilka lat temu schudłam z prawie 80kg do 61kg:) Niestety milość do wszystkiego co niezdrowe jak też problemy zdrowotne sprawiły że na wadze znowu 75kg. Postanowilam więc, że znowu troszkę sie postaram i będę szczuplejsza bo ciężko mi z tą wagą:( Więc ograniczyłam picie coli z kilku szklanek dziennie do minimum. Nie zjadam już codziennie ciastek z kremami itp. Jadam mniejsze posiłki. Wczoraj waga pokazala (po tygodniu) 73,3kg a mam zamiar conajmniej schudnąć do 68kg. Powiem tak- kiedyś było mi latwiej schudnąć ale jestem dobrej myśli. Może ktoś sie przyłączy?

Czekam aż ktoś sie przyłączy:) Ja ostatnio schudłam 10 kg w dwa miesiące może i teraz nie będzie źle:)

Gość psssst
no to mam podobnie:) 175 cm wzrostu i obecnie na wadze 75 kg a bylo 78 ale po 4 tygodniach jako takiej diety te 3 kg spadly cudow nie oczekuje znajac swoje kulinarne upodobania ale tak do 70 chcialabym przynajmniej zejsc dodam ze jestem 4 miesiace po porodzie, a przed ciaza wazylam wlasnie 70 kg:]

Gość CYCKI.
po co macie schudnąć. I tak znowu przytyjecie 🖐️

Gość mika821 to ja:)
Fajnie że dołączyłaś, z wagą rzeczywiście mamy podobnie:) Ja staram się jeść normalne posiłki ale w mniejszych ilościach. Śniadanie dziś to berlinka i kanapka z dżemem. Potem drugie śniadanie- ze dwie kanapki z kabanosem a jak wrócę do domu to mąż robi spaghetti więc trochę zjem (nie ogromny talerz jak zwykle:D) A jeszcze codziennie zjadam jakiś serek (np. danio, bakuś) bo bardzo je lubie i bez nich to pochłonęłabym kremówkę albo innego słodycza. Ja ogólnie uwielbiam słodkości takie jak ciach z kremem:) Piszę z innego nicka bo niestety w pracy nie mogę pisać z zaczernionego!:(

Gość królewna snieżka 85858585
Ja od prawie dwóch tyg. jestem na diecie. Startuje z 82 , teraz mam 79 ale powoli brakuje mi sił : ) Odchudzam się z dietetykiem, podobno dobry pojutrze druga wizyta....

Gość mika821 to ja
Witaj:) fajnie że masz dietetyka. Ja bym się chyba nie zdecydowala bo nie umiem być na narzuconym jadłospisie:) Życzę dużo siły, 3 kg ci już spadło więc jest super. Nie ważne żeby stracic szybko ale żeby stracić.

Gość Basia_40
Ja stosuję suplement diety Simpliq, już schudłam 7 kg, mam nadzieje, że schudnę jeszcze więcej