mika821 0 Napisano Sierpień 13, 2012 Witajcie, mam 30 lat i 171cm wzrostu. Kilka lat temu schudłam z prawie 80kg do 61kg:) Niestety milość do wszystkiego co niezdrowe jak też problemy zdrowotne sprawiły że na wadze znowu 75kg. Postanowilam więc, że znowu troszkę sie postaram i będę szczuplejsza bo ciężko mi z tą wagą:( Więc ograniczyłam picie coli z kilku szklanek dziennie do minimum. Nie zjadam już codziennie ciastek z kremami itp. Jadam mniejsze posiłki. Wczoraj waga pokazala (po tygodniu) 73,3kg a mam zamiar conajmniej schudnąć do 68kg. Powiem tak- kiedyś było mi latwiej schudnąć ale jestem dobrej myśli. Może ktoś sie przyłączy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mika821 0 Napisano Sierpień 13, 2012 Czekam aż ktoś sie przyłączy:) Ja ostatnio schudłam 10 kg w dwa miesiące może i teraz nie będzie źle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psssst Napisano Sierpień 13, 2012 no to mam podobnie:) 175 cm wzrostu i obecnie na wadze 75 kg a bylo 78 ale po 4 tygodniach jako takiej diety te 3 kg spadly cudow nie oczekuje znajac swoje kulinarne upodobania ale tak do 70 chcialabym przynajmniej zejsc dodam ze jestem 4 miesiace po porodzie, a przed ciaza wazylam wlasnie 70 kg:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CYCKI. Napisano Sierpień 13, 2012 po co macie schudnąć. I tak znowu przytyjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość test4lifepl Napisano Sierpień 14, 2012 proszę zobaczyć najnowszy artykuł na tym blogu ,tam jest wstęp do zmiany stylu odżywiania http://sylwetkamarzen.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mika821 to ja:) Napisano Sierpień 14, 2012 Fajnie że dołączyłaś, z wagą rzeczywiście mamy podobnie:) Ja staram się jeść normalne posiłki ale w mniejszych ilościach. Śniadanie dziś to berlinka i kanapka z dżemem. Potem drugie śniadanie- ze dwie kanapki z kabanosem a jak wrócę do domu to mąż robi spaghetti więc trochę zjem (nie ogromny talerz jak zwykle:D) A jeszcze codziennie zjadam jakiś serek (np. danio, bakuś) bo bardzo je lubie i bez nich to pochłonęłabym kremówkę albo innego słodycza. Ja ogólnie uwielbiam słodkości takie jak ciach z kremem:) Piszę z innego nicka bo niestety w pracy nie mogę pisać z zaczernionego!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość królewna snieżka 85858585 Napisano Sierpień 14, 2012 Ja od prawie dwóch tyg. jestem na diecie. Startuje z 82 , teraz mam 79 ale powoli brakuje mi sił : ) Odchudzam się z dietetykiem, podobno dobry pojutrze druga wizyta.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mika821 to ja Napisano Sierpień 14, 2012 Witaj:) fajnie że masz dietetyka. Ja bym się chyba nie zdecydowala bo nie umiem być na narzuconym jadłospisie:) Życzę dużo siły, 3 kg ci już spadło więc jest super. Nie ważne żeby stracic szybko ale żeby stracić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Basia_40 Napisano Sierpień 16, 2012 Ja stosuję suplement diety Simpliq, już schudłam 7 kg, mam nadzieje, że schudnę jeszcze więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach