Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to mi się podoba

blogi z modą dziecięcą - fajne?

Polecane posty

Gość to mi się podoba

szafatosi.pl; szafeczka.com;

Gość to mi się podoba
co o tym myślicie?

Odnośnie blogów - jak ktoś lubi, niech pisze. Chociaż odnoszę wrażenie, że większość tych blogów jest takich samych, wszystkie "stylizacje" na jedno kopyto - chociaż niektóre mi się podobają. W każdym razie, nie jestem fanatyczką mody i sama z siebie na takie blogi nie zaglądam :)

Gość skoro chcialas, to masz
dokladnie, wszystkie na jedno kopyto, dzieci stylizowane na stare malenkie w jakichs poxzal sie boze kaszkietach i torebusiach, no ale ciemnota sie zachwyca 🖐️

Gość to mi się podoba
up

Gość Agnes_900
Ja polecam sklep internetowy www.ciuszkioliwia.pl

Są super bo moga być inspiracją. Ale inspiracją a nie czymś co się powinno kopiowac w 100% i wierzyć ze to wyjdzie. Do czego mam niby załozyć dziecku tiulową kieckę i kalosze? Czy plaszczyk i sandałki? Kurtka, szal i szorty!? Albo jest zimno i trzeba się ubrać albo jest goraco i w takiej chustce pod szyją czy kurtce dziecko się poci i dusi bo dziecko lubi biegać szalec, skakać. To są FAJNE FOTKI! Dobrze zrobione, ładnie skomponowane kolorki na nich dodane jakieś tenisowki w paski , jakiś kocyk, stary fotel, ładna filiżanka i wygląda jak z magazynu. Chcicalabym zobaczyć jak na codzień dzieci jedza w tych ciuchach barszczyk czerwony ;) Obawiam się ze nie wyglądaloby już tak pięknie gdyby sfotografować te same dzieci siedzące w pokoju i bawiące się klockami lego. No chyba ze takie dzieci nie bawią się takimi "obciachowymi" zabawkami jak klocki ;) Nie mają lalek barbie tylko szmacianki bo są trendy, nie chcą plecaków do przedszkola z kubusiem puchatkiem i kucykami pony. Może faktycznie dzieci bogatych rodziców żyją w innym swiecie w którym dominują szarości, ale w takim razie chyba wolę ten zwyczajny pelen kolorów ;)

Gość szafeczka.com
wiosenna mamo ;) Moja córka tak jak większość dzieci jest w domu przebierana na ubranka tzn " po domowe", i na pewno nie je barszczu w ubrankach wyjściowych. Ale owszem raz się zdarzyło. W przedszkolu była wigilia i moja córka jak wszystkie dzieci była ubrana w biała koszulkę i akurat mieli na obiad barszcz czerwony. Na koszulce była jedna mała kropla zupy, która w bardzo prosty sposób zeszła po namoczeniu w mydełku odplamiającym. Czy specjalnie dla Ciebie mam zrobić zdjęcie jak moja córka bawi się lego? Moja córka ma i lalki barbie i lalki szmaciane natomiast nie wiem po co miała bym je pokazywać na blogu?? Wtedy bym się zwyczajnie chwaliła. Każdy je zna, może iść i kupić w każdym sklepie... a szmaciane (ręcznie robione) lalki są unikatowe i warto pokazywać je i polecać osoby które je robią. A jeśli chodzi o plecaczek moja córeczka ma jeden bo chodzi do przedszkola... I jest on z KUCYKAMI PONY. Sama go wybrała a ja jej wybór zawsze szanuję. Też nie wiem po co bym go miała na blogu pokazywać?! Worek na buty z hello kity też mam pokazać? Po co?? Moja córka najbardziej lubi kolor żółty takich ubranek jest bardzo mało, lubi jeszcze szary więc kupuje jej ubranka w tym kolorze bo jej się podobają. Natomiast nie lubi koloru różowego więc nie kupuje jej bluzeczek ze świnką Peppa bo jej się nie podobają. Woli dostać pluszaka niż mieć go na bluzce. Nie wiem czy zauważyłaś ale część ubranek pochodzi z sh... A jak moja córka wyrośnie z ubranek "firmowych" po prostu je sprzedaję... Dzieci bogatych rodziców?? Śmieszne... W ogóle nie wiem na jakieś podstawie tak sądzisz?? Bo kupuje dziecku ubrania w sieciówkach np. H&M jak większość polskich rodzin?? Albo na allegro gdzie ubranka są jeszcze tańsze? Aha zapomniałam bym dodać moja córka cały czas powtarza, że jej świat jest piękny i kolorowy ;) a w kwestii ubrań ma decydujące zdanie! Napisałam ten komentarz bo mam jeszcze trochę wiary w ludzi, i może jak poznają mnie ciut bliżej to zobaczą jak kocham swoje dziecko i jaką piękną pamiątkę chcę jej stworzyć. Absolutnie nie chcę się z nikim wdawać w dyskusję... mam iść do egzorcysty bo ubrałam dziecku getry? A co z matkami które biją swoje dzieci, bądź zostawiają na lotnisku bo wycieczka jest ważniejsza? To ja już na to NIC nie poradzę.

Gość m oja ma 5 lat i 98 cm!
ciuszki oliwia ty twierdzisz ,ze twoje dzieci sa piekne :O

Gość do szafeczka.com
Już dobrze, spokojnie, głęboki oddech ;). Kazdy już teraz wszystko wie i może czuć się bogatszy :D

Gość Elmary
Właśnie przejrzałem jeden z blogów. Szafeczka wytłumacz w takim razie co miałam na myśli zakładając dziecku szorty bluzkę bez rekawow i grubasów getry,ani to się kupy nie trzyma a dziecko wyglada w nich żałośnie przystępując sobie piety:/

Gość Mała Mama:)
Wlasnie stalam sie posiadaczka ciuchow dla swoich dzieci i jestem mega zadowolona:)) jest to cos innego czego od zawsze szukalam :))) teraz moje dizeci pasuja do mnie stylem i luzem..a ja uwielbiam na nie patrzec:) a przede wszystkim jest im bardzo wygodnie i nikt ,zadne z dzieci jeszcze nie ma takich wypasionych ciuchow ..serdecznie polecam i dziele sie z wami adresem www.babyhood.com.pl..sa tez na allegro i na fb:))

Gość Addison12345
Nie mogę zrozumieć skąd w Was mamy tyle nienawiści? Po co te negatywne komentarze? Chyba zazdrościcie mamie, która robi córce tak piękne zdjęcia. Nie podoba się Wam to nie ogladajcie, nikt Was nie zmusza. Ja jestem zachwycona stylizacjami i urodą Twojej córci. Pozdrawiam

Gość Addison12345
Nie mogę zrozumieć skąd w Was mamy tyle nienawiści? Po co te negatywne komentarze? Chyba zazdrościcie mamie, która robi córce tak piękne zdjęcia. Nie podoba się Wam to nie ogladajcie, nikt Was nie zmusza. Ja jestem zachwycona stylizacjami i urodą Twojej córci. Pozdrawiam

Gość Addison12345

Gość gość
a ja powiem tak szafeczka ma piękną córeczkę i nawet jeśli mi się coś nie podoba to poprostu nie pojde nie kupię ale ludzie o co wam chodzi bulewrsujecie sie ze getry nie pasuje do butów haha zazdrość przemawia ta mała już ma swoje imie znane i każdy jak widzi jej zdjeice to mowi o ta mała z szafeczki i dobrze bo dzieki mamie ktora jest tak zapatrzona w corke ta mala moze miec dobre zycie a jak was serce boli zaluzcie bloga i tez bedziecie miec sponsorow pozdrawiam zazdrośnikow to jeszcze bardziej mobilizuje aby pokazywac jeszcze wiecej

Gość kaprysekdddd
Mnie się takie blogi strasznie podobają, przeglądając co niektóre zaczęłam bardziej zwracać uwagę jak moje dziecko wygląda lub jak chcę aby wyglądało, poza tym uwielbiam małe uśmiechnięte buźki sama również mam bloga http://www.kolanapiety.blogspot.com

Gość gość
jaki wypłosz .

Gość gość
Mi sie nie podobaja takie blogi, bo to przede wszystkim lans dziecka-a moze ktos zauwazy i dziecko kariere zrobi?? Zreszta ostanio widzialam na stronie swojego miasta-babka szukala opiekunki, odnosnikiem byl jej blog, gdzie byl kontakt do niej. i masakra-pelno filmikow, fotek dzieciaka i calej rodziny przy okazji-Kubus jedzie autem, Kubus bawi sie w piasku, Kubus to, Kubus tamto. az rzygac sie chce takim kubusiem :P To samo sie tyczy do profili na fb-gdzie matki wciskaja setki zdjec, kazda poza podpisana, choc by 10 zdjec w jednym miejscu, ale wazne ze dzidzia na tym sie smieje, na tamtym je itd.

Gość gość
I mnie akurat przerazaja te kilkulatki na ulicach (coraz wiecej ich) wystylizowane, wychuchane, w starannie dobranych ciuchach jak "starzy malutcy". Pozwolmy dzieciom byc dziecmi.

Gość gość
Podsyłam Wam kolejny blog .. www.mialivestyle.blogspot.com

Gość gość
A mi się podobają blogi dziecięce. Dziecko też człowiek i ma prawo jak człowiek wyglądać. Wygoda może iść w parze z modą :)!!!!!!!! Przecież nikt nie zakłada dziecku szpilek !!!!!! Trochę dystansu i mniej zazdrości :) Szafeczka jest super a mała wygląda na szczęśliwą na tych zdjęciach. Dziecko nie umie udawać :) Ostatnio też odkryłam, w sumie znajoma mi poleciła - planetasue.blogspot.com. Blog jest nowy ale zapowiada się ciekawie. Widać, że te dzieciaki dobrze się czują przed aparatem a ja jako mama mam trochę inspiracji. Mam nadzieję, że takich blogów będzie więcej!!!!!!

Dla mnie to bez sensu :) w ogóle cala moda mnie nie interesuje, a już dziecięca tym bardziej :D kupuję zazwyczaj to co mi sie podoba, nie to co akurat jest najmodniejsze.

Gość gość
Szafeczka to sie zrobila jedna wielka reklama firm. " stylizuje" dziecko a jak chcesz ubrac swoje podobnie to sie okazuje, dziewczynka ma na sobie ubrania szyte na zamowienie, specjalnie dla niej.

Gość kotniekot
nadiastylowo.blogspot.com fajny

Gość gość
dodam że nie prowadzę żadnego bloga i fakt też nie podobają mi się stylizacje w których dzieci maja sztywne ubrania, i wyglądają jak stare baby, ale co to znaczy pozwólmy dzieciom być dziećmi. Ja mojej córze też kupuje bluzki w granacie szarym czy beżowym kolorze. Bo po prostu niedobrze mi jak widzę dziewczynki na różowo od góry do dołu łącznie z gumkami na włosach wszędzie My littel Pony od góry do dołu - nie wiem czy to jest takie fajne :) i w życiu nie założyłabym tych super dziecinnych rajstopek w pastelowych kolorach żółty zielony itp itd każdy ma swój gust ja wolę szare czy bezowe i w nosie mam czy to dla kogoś jest dziewczęce czy chłopięce. Kurtkę od zawsze córa ma szarą garfitową albo czarną w normalnym kroju dla dziewczynek i córka mówi że ma takie koleżanki całe różowe które już w przedszkolu jej mówią że wygląda jak chłopak i ma brzydką kurtkę bo nie jest różowa, hehe no po prostu :) szok, co będzie dalej ....nie wiem ale landrynkowej kurtki córze nie kupie no chyba że sama jakąś wybierze ale zdecydowanie woli inną kolorystykę a uwagę zwraca jak to małą dziewczynka na różnego rodzaju bransoletki naszyjniki itp :)

Gość gość
ahah i jeszcze nie przebieram dziecka w domu w inne ubrania no chyba że mamy zabawy plakatówkami ale wtedy to wszystko na 2 metry obłożone tapetą bo szalejemy na potęgę, sama też się przebieram i mamy już do tego celu specjalne ubrania całe w ciapkach od farb :)

Gość w swoim zakresie
tutaj sie kieeedys wypowiadała szafeczka ! ze ma pony dobre a potem powstal caly wpis na blogu ze postaci z bajek sa beeee w internetach nic nie ginie:d