Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiiixxx

KOLEJNY WĄTEK I ZAGINIONA RENTA!!!!!

Polecane posty

Witam was serdecznie wszystkich na tym jakże wspaniałym forum, kafe! Jestem zbulwersowana! I to jest zbulwersowanie TRZECIEGO STOPNIA!!!!! Wiecie co!??!?!? Wczoraj za namową koleżanek zrobiłam sobie konto na SYMPATIA.PL i dodałam jedno swoje zdjęcie takie normalne oczywiście, bez żadnych nagości itd. Pisze że zdjęcie musi zatwierdzić moderator i zajmie to troszkę czasu. No to ok. Wypełniłam do końca na 100% profil i wychodze ze strony. Po jakimś czasie ponownie wchodzę na sympatie, loguje się, a tam 11 wiadomości. Zdjęcie było już zatwierdzone, tak więc każdy mógł zobaczyć jak wyglądam. Otwieram pierwszą lepszą wiadomość a tam jej treść mnie POWALIŁA Z NÓG!!!!! "Cześć ślicznotko masz może ochotę na kawke i dobre ciasteczko??"-no myślałam że padnę!!!! Nie ze szczęścia, lecz ZE ZŁOŚCI!!!! To jest niedopuszczalne!! Ja mam do siebie wielki szacunek i nie pozwole żeby jakieś erotomany pisały do mnie takie rzeczy!!! CO TO TO NIE!!!!!! Kolejne wiadomości to były oferty.. seksualne. Wkurzyłam się NA MAXA i skasowałam profil. Ja myślałam że będą tam rozmowy na poziomie, a tam tylko SEKS, SEKS i SEKS!!! A teraz standardowe pytanie: GDZIE MOJA RENTA???!!! [wściekły][wściekły][wściekły][wściekły] :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Tak wam szczerze powiem, to mam już dosyć tych reklam na kafe z prawej strony. No do szału można człowieka doprowadzić. Teraz wyświetla mi się reklama pt. "1 zasada płaskiego brzucha". Ja to już dawno mam zszargane przez to nerwy!!! Właśnie pije sobie sok grejpfrutowy i jest po prostu ohydny!!! Ten gorzki smak, ble. Cheryl-call my name-oto piosenka która wlaśnie teraz leci na RMF FM. Uwielbiam ją. Ale zazwyczaj słucham George'a Michael'a i Elton'a John'a. GDZIE MOJA RENTA???!!! :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość w oczekiwaniu na owieczkę
coś mi to nie brzmi owieczkowato

Gość vnbvnbn
owieczka leki wziela ze tak skladnie pisze????