Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosjaneczka89

ludzie mowia ze wygladam jak rosjanka

Polecane posty

Gość rosjaneczka89

ostatnio ciagle slysze ze mam typowo wschodnie rysy i wygladam jak rosjanka, w sklepie jakis mezczyzna mnie zaczepil (byl sporo starszy) i zapytal czy nie jestem z rosji bo mial kiedys dziewczyne z rosji i wygladala podobno zupelnie jak ja. mam duze brazowe oczy i wydatne usta, czy o to chodzi? czym sie taka uroda charakteryzuje? mialam kiedys kolezanke rosjanke ale nie wygladala jakos 'rosyjsko' wiec nie widze jakies wielkiej roznicy. czym sie charakteryzuje uroda rosyjska?

Gość hahaha może chodzisz na zakupy
z wielką torbą w biało niebieskie pasy :D

Gość rosjaneczka89
nie, chodze ubrana normalnie, chodzi raczej o typ urody.

Gość ona taka jedna
oj tam masz problem ja wyglądam jak cyganka ajestem polka i wszyscy mówia że włosy farbuje

Gość Jestem Wampuś!!!
Bo Rosjanie to nasi pobratymcy, krótko mówiąc Słowianie. Słyszałaś o Lechu, Czechu i Rusie ?

nie znam się na typie urody rosjanek, mnie się kojarzą z babuszkami w chustach.. ale na olimiadzie były całkiem niebrzydkie. Tyle, że młode rosjanki to takie same słowianki jak my, więc nie wiem czym specjalnie się różnią od nas

Gość rosjaneczka89
eh jakies sensowne odpowiedzi? czym sie charakteryzuje uroda ruska, prosze o odpowiedzi!!

Gość olga244444444
Mnie tez czesto biora za Rosjanke , szczególnie za granica ,ale w Polsce tez slyszałam pare razy ,ze wygladam jak rosjanka..tyle ,ze ja mam blond włosy naturalne takie złotawe, zielono-niebieskie oczy i dosc jasna karnacje

Gość rosjaneczka89
no wlasnie ja tez tej roznicy nie widze :/

albo mieszkasz gdzieś przy wschodniej granicy i "zaciągasz" :)

Gość rosjaneczka89
ja mam srednia karnacje, brazowe wlosy, piwne oczy, kiedys mnie przezywali maryna bo podobno wygladam jak maryna z janosika.

Gość olga244444444
czyli ja mam urode typowo słowianska własciwie . plus lekko skosne oczy , mały nos, twarz owalna. a usta mam srednie ani małe ani duze pare razy slyszałam ,ze do Ksiazkiewicz jestem troche podobna

Gość Ignarashi
Google nie gryzie ruska szmato. Wikipedia tym bardziej.

Gość olga244444444
ostatnio byłam we francji to non stop mnie za rosjanke brali. wszyscy . nawet jak nic nie mówiłam ( bo jezyk jest podobny) . jedna babka mi powiedziała ,ze to dlatego ,ze mam dlugie blond włosy ,a rosjanki czesto takie maja

Gość rosjaneczka89
to musisz byc bardzo ladna, ksiazkiewicz jest bardzo piekna.

Gość olga244444444
czy ja wiem zdania na jej temat sa podzielone ... ale powodzenie mam wiec brzydka nie jestem chyba :)

Gość dfwa
mam to samo, znajomi z zagranicy powiedzieli mi ze to dlatego ze rosjanki sa sliczne a polski...no coz... więc chyba na swiecie nie działa ten stereotyp ze polki sa najpiekniejsze:P a wygladam identycznie jak ktoras z dziewczyn co pisala zielono-niebieskie oczy wlosy zloty blond, b. jasna karnacja.

Gość Coelun
Rosjanki to dziwki... Może kierowcy tirów Ci to mówią ?

To raczej komplement. Rosjanki mają ciekawą, taką miękką urodę. Raczej nie chodzi tu o usta, ale o kości policzkowe, zwykle brązowe/zielone oczy i włosy o ciemnym blondzie a przy tym jasna cera. Natalia Vodianova jest piękna - typowa rosyjska uroda.

Gość n1986
Ja tez często słysze ze ja z Rosji...od Polaków tez i z zagranicy:) Ostatnio Norweg mnie zaczepił i mówił mi czy ja na pewno Polka hehe bo urodę Rosjanek mam :p. Jestem szczupła blondynka o drobnej twarzy duzych zielonych oczach...;)

Gość gość
Tez to wiele razy w zyciu slyszałam... A skad to sie wzielo to nie wiem :P

Gość Orzeł_Polska_11

Ludzie mi też mówią że wyglądam jak sowieta i mam wschodni akcent, kiedy jestem zwykłym Polakiem. Może to przez wąskie oczy? Rozczochraną czuprynę? A może po prostu pociągła i chuda twarz? Nie wiem i mogę w tej sytuacji tylko zaprosić na herbatę.