Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna sprawa nie czaje

lekarz zalecil mi branie mgnezu, kupilam a na opakowaniu

Polecane posty

pisze ze nie zaleca sie go kobietom w ciazy oraz karmiacym. wiec o co chodzi nie rozumiem? ten sie nazywa MAGNEZ B6 firmy avetpharma, wczesniej bralam MAGNE B6 ale farmaceutka powiedziala ze to to samo wiec wzielam ten tanszy bo skoro to samo to po co przeplacac, no i tak czytam sobie a tu mi takie cos pisze i juz nie wiem o co chodzi..

Gość iuf8ey8eyrv89eyv9egv79
Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą. A wybrałaś najgorszą opcję czyli speców na kafe od dup, cipek i gówna 🖐️

Gość mmmooommm
ja też brałam w ciązy ale magnez z potasem-aspargin.Jezeli lekarz ci zalecił to sadze ze wie lepiej.

Gość karafiorowa
najlepszy magnez dla kobiet w ciązy to ASMAG forte ma mniej szkodliwych substancji niz w tych innych.

Gość uhmmm@#%
napisane jest tak, bo producent nie testował go pod kątem kobiet w ciąży, a takie badania są bardzo drogie i właśnie dlatego twój magnez był tańszy :) Jeśli lekarz ci zalecił, to raczej nie ma wątpliwości, że tobie wyrosną czułki, a dziecko urodzi się z ogonkiem ;) Jeśli masz wątpliwości to zadzwoń do lekarza, ale ja bym dała na luz.

Gość A może..
Wiele kobiet musi brać leki rozkurczające w ciąży jak no-spa, scopolan, czy buscopan. Na nich też jkest napisane że nie zaleca się kobietom w ciąży.

no wlasnie magnez mam brac na twardnienie brzucha, czyli pewnie chodzi o to co ktos napisal ze nie testowali na kobietach w ciazy, ale z 2 strony skoro ten sam sklad co te ktore byly testowane to chyba nie ma co sie martwic :)